Betonvloer of gietvloer Amersfoort

De hoogste kwaliteit

Zoekt u vanuit Amersfoort naar een aanbieder in vloeren? Maak dan kennis met Artway Vloeren. Bij ons kunt u terecht voor een kwalitatieve en duurzame gietvloer, betonvloer of epoxyvloer. De vloeren van Artway Vloeren zorgen ervoor dat zowel de uitstraling als het wooncomfort van uw pand in Amersfoort enorm verhoogt. Heeft u wat advies en inspiratie nodig? Lees verder of maak een afspraak met ons vanuit Amersfoort via 085-4894796.

Een gietvloer, voor een stijlvol interieur

Artway Vloeren informeert u graag over de mogelijkheden met een gietvloer. Zo kunt u een gietvloer in uw badkamer laten realiseren. Maar in uw keuken, woonkamer of bedrijfspand kan natuurlijk ook prima. Een gietvloer geeft elk vertrek een samenhangende en tijdloze sfeer. Onze gietvloeren zijn naadloos, eenvoudig in onderhoud, kleur- en slijtvast, duurzaam, in combinatie met vloerverwarming te gebruiken en in uw favoriete kleur te bestellen. Zelfs uw logo of uw eigen ontwerp kunnen wij op uw gietvloer aanbrengen. Wij ontvangen graag vanuit Amersfoort uw wensen aangaande uw gietvloer.

Een betonvloer, voor een strakke inrichting

De juiste basis voor een strak en stoer interieur vindt u in een betonvloer. Onze beton-look vloer kunt u qua kwaliteit prima vergelijken met het bekende merk Beton Ciré. U bent er dus van verzekerd dat uw betonnen vloer uiterst kwalitatief, slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen is. Wist u dat een betonlook vloer in vrijwel elke ruimte in uw pand in Amersfoort gerealiseerd kan worden? Zo leggen wij met hetzelfde gemak een betonvloer in uw woonkamer als dat wij een betonlook in uw badkamer realiseren. Geef aan ons door wat uw wensen zijn.

Amersfoort

Een epoxyvloer, voor industriële toepassingen

Worden er hoge eisen aan uw vloer gesteld? Kies dan voor een epoxyvloer. Dé oplossing bij industriële toepassingen. Dit komt omdat onze epoxyvloer slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar en vochtbestendig is. Als wij een epoxyvloer realiseren, gebruiken wij hiervoor materialen van de hoogste kwaliteit. Daardoor kunnen wij een jarenlange garantie waarborgen. U kunt kiezen uit vele opties. Qua kleur bijvoorbeeld, een logo of eigen ontwerp laten integreren of het antislip maken van uw vloer. Benader ons vanuit Amersfoort en wijs ons op uw wensen aangaande uw epoxyvloer.

Contactmogelijkheden vanuit Amersfoort

Artway Vloeren is telefonisch te bereiken vanuit Amersfoort via 085-4894796. Mailt u liever? Stuur dan uw wensen of vragen naar info@artway.nl. Wij informeren u graag over alle voordelen en mogelijkheden van een gietvloer, betonvloer of epoxyvloer. Benader ons vanuit Amersfoort en laat ons uw ideale vloer realiseren.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.