Betonvloer of gietvloer Apeldoorn

Behoefte aan een nieuwe vloer?

Heeft u in Apeldoorn uw zinnen gezet op een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer? Schaf deze dan aan via Artway Vloeren. Onze vloeren zijn van hoogstaande en duurzame kwaliteit. Wij maken van elke vloer een ware beleving. Zo verhoogt straks de uitstraling, het wooncomfort en de duurzaamheid van uw pand in Apeldoorn enorm. Wilt u weten hoe dat mogelijk is met een vloer? Lees verder of maak direct een afspraak via telefoonnummer 085-4894796 vanuit Apeldoorn.

Een gietvloer in elk interieur

Het grote voordeel van een gietvloer, is dat deze in elk interieur past. Of u nou een klassieke, industriële, romantische of moderne inrichting heeft. Een gietvloer maakt van uw ruimte een samenhangend en stijlvol geheel. Onze specialisten zijn in te schakelen voor het plaatsen van een gietvloer in uw badkamer, woonkamer of bijvoorbeeld uw keuken. Omdat onze gietvloer naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken is, biedt het de ideale oplossing voor werkelijk elke ruimte. Wij horen graag in welk vertrek u een gietvloer wenst in Apeldoorn.

Apeldoorn

Een betonvloer voor een stoere inrichting

Als u een voorkeur heeft voor een strak en stoer interieur, dan past een betonvloer daar perfect bij. Wij leveren uw beton-look vloer. Dit product is vergelijkbaar met de vloeren van het merk Beton Ciré. Heeft u ook interesse in een beton-look vloer?

Bereid u dan voor op een comfortabel leven in Apeldoorn met een slijt- en watervaste, duurzame, naadloze, hygiënische en zeer eenvoudig te reinigen vloer. U kunt uw betonlook vloer precies in de kleur die u wenst bij ons bestellen. Ook horen wij graag of wij uw betonvloer in uw woonkamer mogen leggen of dat u juist graag een betonlook in uw badkamer wilt. Alles is mogelijk.

Een epoxyvloer bij industrieel gebruik

Bent u op zoek naar een vloer die geschikt is voor industrieel gebruik? Kies dan voor een epoxyvloer. Als u in Apeldoorn een vloer nodig heeft die slijt-, stoot- en slagvast is, zeer eenvoudig te reinigen, hygiënisch, chemisch weerbaar en vochtbestendig is, dan maakt u met uw aankoop van een epoxyvloer een verstandig besluit. Ook als u specifieke wensen heeft, bijvoorbeeld over de kleur of eigenschappen zoals antislip, helpen wij u graag aan uw ideale epoxyvloer.

Bezoek onze showroom vanuit Apeldoorn

Wilt u weten wat uw mogelijkheden en voordelen met een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer in Apeldoorn zijn? Kom dan langs bij Artway Vloeren. Maak een afspraak met onze specialisten via 085-4894796 of info@artway.nl. Wij informeren en adviseren u graag over uw nieuwe vloer in Apeldoorn.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.