Betonvloer of gietvloer Arnhem

De betonnen vloer voor meer wooncomfort

Bent u in Arnhem op zoek naar een stijlvolle design gietvloer? Of wellicht een stoere betonlook vloer voor in uw keuken? Of heeft u een bedrijf in Arnhem waarvoor u een bedrijfsvloer zoekt? Artway Vloeren B.V. staat voor u klaar met deskundig advies en inspiratie. Een gietvloer, epoxyvloer of betonvloer: waar gaat uw smaak naar uit? Al onze vloeren en wanden zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien duurzaam. En niet geheel onbelangrijk: onze prijzen zijn concurrerend. Wilt u ook een vloer in Arnhem die zorgt voor meer wooncomfort en beleving? Maak dan eens een afspraak met Artway Vloeren.

De gietvloer: voor een stijlvolle uitstraling in uw interieur

Een van de voordelen van een gietvloer, is dat de toepassingsmogelijkheden eindeloos zijn. Of u nu van klassiek of modern houdt: een gietvloer is in elk interieur toe te passen en zal een prachtige blikvanger zijn in uw interieur in Arnhem. De gietvloer wordt naadloos gelegd, is goed te onderhouden en zeker in combinatie met vloerverwarming biedt een gietvloer van Artway Vloeren u in Arnhem een optimaal wooncomfort. U heeft natuurlijk de keuze uit ontzettend veel kleuren. Maar ook is het zelfs mogelijk om uw eigen logo of ontwerp in de gietvloer te verwerken!

Op zoek naar een epoxyvloer in Arnhem?

Een epoxyvloer wordt met name gebruik voor industriële toepassingen. Zeker in ruimtes waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van hygiëne en chemische weerbaarheid, is de epoxyvloer zeer geschikt. De epoxyvloer is uit te voeren volgens de voor uw bedrijf geldende normeringen op het gebied van geleiding, milieu en anti-slip. Bent u voor uw bedrijf in Arnhem op zoek naar een dergelijke vloer? Onze epoxyvloer is van de hoogste kwaliteit, waardoor wij een jarenlange garantie kunnen waarborgen.

Arnhem

Beton-Look: de betonvloer van Artway

Het is een van de trends op woongebied: de betonnen vloer. De betonvloer in de woonkamer of de vloer met een betonlook in de badkamer zullen uw woning in Arnhem een zeer trendy en stoere uitstraling geven. Het zogenaamde Beton-Look vloeren van Artway vloeren geeft een luxe uitstraling en is als product vergelijkbaar met het bekende Beton Ciré. De betonlook vloer hecht op vrijwel iedere ondergrond en is dan ook zeer geschikt als betonvloer in de woonkamer, keuken of badkamer. Wilt u weten of een dergelijke vloer iets voor u is? Vraag Artway Vloeren dan eens om advies!

Plan een afspraak!

Bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Artway Vloeren? Plan dan eens een afspraak in onze showroom! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl. We helpen u graag met uw droomvloer in Arnhem.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.