Betonvloer of gietvloer Baarn

Duurzame en hoogstaande kwaliteit

Bent u vanuit Baarn op zoek naar een aanbieder in vloeren? Maak een afspraak bij Artway Vloeren. Hier kunt u terecht voor een kwalitatieve en duurzame gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer. Artway Vloeren maakt het mogelijk dat zowel de uitstraling als het wooncomfort van uw pand in Baarn enorm verhoogt. En dat alles dankzij onze vloer. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom in Dodewaard. Maak een afspraak vanuit Baarn via 085-4894796.

Wilt u een stijlvol interieur? Bestel een gietvloer

De specialisten van Artway Vloeren informeren u graag over uw mogelijkheden met een gietvloer. Of u nou kiest voor een gietvloer in uw badkamer, keuken, woonkamer of bedrijfspand, het geeft uw vertrek een samenhangende en tijdloze sfeer. Onze gietvloer is naadloos, goed te onderhouden, kleur- en slijtvast, duurzaam, in combinatie met vloerverwarming te gebruiken en in elke kleur te bestellen. Wij kunnen zelfs uw logo of uw eigen ontwerp erop aanbrengen. Een gietvloer past in elk interieur. Wat voor een gietvloer wenst u? Laat het ons weten vanuit Baarn.

Baarn

Wenst u een strakke inrichting? Kies voor een betonvloer

Een betonvloer vormt de juiste basis voor een strak en stoer interieur. Mogen wij in uw pand in Baarn een betonvloer realiseren? Dan is deze qua kwaliteit prima te vergelijken met het bekende merk Beton Ciré. Dit geeft aan dat uw betonnen vloer uiterst kwalitatief, slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen is. U kunt uw betonlook vloer in precies die kleur bestellen die u wenst. Wilt u een betonvloer in uw woonkamer? Of wenst u een betonlook in uw badkamer? Wij horen het graag van u.

Hoge eisen aan uw vloer? Selecteer een epoxyvloer

Als er hoge eisen aan uw vloer worden gesteld, vanwege industriële toepassingen, biedt een epoxyvloer uitkomst. Onze epoxyvloer is slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar en vochtbestendig. Voor het realiseren van deze vloer gebruiken wij materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij een jarenlange garantie waarborgen. Geef aan ons door wat uw wensen zijn qua kleur, een eventueel logo of het antislip maken van uw vloer. Neem contact met ons op vanuit Baarn en vertel ons wat uw wensen zijn aangaande uw epoxyvloer.

Contact met ons vanuit Baarn

Neem contact met Artway Vloeren op vanuit Baarn als u interesse heeft in een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom. Maak een afspraak met onze experts via info@artway.nl of 085-4894796. Dan zorgen wij ervoor dat u straks de gelukkige eigenaar bent van een kwalitatieve en duurzame vloer in Baarn.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.