Betonvloer of gietvloer Barneveld

Hoogstaande en duurzame kwaliteit

Als u in Barneveld een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer behoeft, dan bent u bij Artway Vloeren aan het juiste adres. Onze vloeren staan bekend om hun hoogstaande en duurzame kwaliteit. Hiermee verhogen ze de uitstraling en het wooncomfort van uw pand in Barneveld enorm. Lees verder voor meer algemene informatie. Of laat u inspireren in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak vanuit Barneveld via telefoonnummer 085-4894796.

Een stijlvol interieur met een gietvloer

Heeft u uw zinnen gezet op een gietvloer? Laat u dan adviseren over uw mogelijkheden bij Artway Vloeren. Wij kunnen een gietvloer in uw badkamer realiseren, maar natuurlijk ook in uw woonkamer, keuken of waar dan ook. Onze gietvloer is naadloos, goed te onderhouden, kleur- en slijtvast, duurzaam, in combinatie met vloerverwarming te gebruiken en in elke kleur te bestellen. Zelfs uw logo kan er op aangebracht worden. Een gietvloer maakt van uw inrichting een stijlvol en samenhangend geheel. Laat ons vanuit Barneveld weten hoe uw ideale gietvloer eruit ziet.

Barneveld

Een strakke inrichting met een betonvloer

Een betonvloer is de juiste basis voor een stoer en strak interieur. Als wij in uw pand in Barneveld een betonvloer mogen realiseren, dan komt deze qua kwaliteit en duurzaamheid te vergelijken met het merk Beton Ciré. Dit betekent dat uw betonnen vloer uiterst kwalitatief, slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen is. Wij horen graag in welke kleur u uw betonlook vloer wilt hebben. En waar. Wij realiseren met hetzelfde gemak een betonvloer in uw woonkamer of een betonlook in uw badkamer. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Voor industriële toepassingen een epoxyvloer

Worden er aan de vloer in uw pand in Barneveld hoge eisen gesteld? Kies dan voor een epoxyvloer. Deze vloer wordt veelvuldig toegepast voor industrieel gebruik. De epoxyvloer van onze makelij is slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar en vochtbestendig. U kunt deze volledig naar wens samenstellen. Denk aan bijvoorbeeld de kleur, het aanbrengen van uw logo en het antislip maken van uw vloer. Geef door aan de specialisten van Artway Vloeren en geef door wat voor een epoxyvloer u wenst.

Benader ons vanuit Barneveld

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Barneveld naar een hoger niveau tillen? Laat Artway Vloeren dan een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer bij u realiseren. Bezoek onze showroom en laat u inspireren. Maak hiervoor een afspraak via info@artway.nl of 085-4894796. Dan bent u straks ook een van de gelukkige eigenaren van een kwalitatieve en duurzame vloer in Barneveld.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.