Beton-Look

Beton Ciré type Base Beton

Creëer een strakke vloer met de stoere en natuurlijke uitstraling die beton heeft. Speciaal voor de vloeren is er een uniek betonstuc ontwikkeld met een unieke slijtvaste en duurzame samenstelling. Daarnaast is het een eenvoudig te reinigen vloer, die zeer trendy is en door de vele kleurtoepassingen in elk interieur past.

Betonstuc is een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in bijvoorbeeld de badkamer, voor zowel op de vloer als op de wanden. Basebeton wordt naadloos aangebracht wat slijtage voorkomt en is van zichzelf waterdicht. Hiermee onderscheidt basebeton zich van alle andere producten op de markt.

Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op verschillende ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor basebeton, mits deze op de juiste manier is voorbewerkt.

Uw voordeel? U wordt niet opgezadeld met ellendig en tijdrovend sloop- en breekwerk. U vlakt het tegelwerk simpelweg uit waarna de betonstuc direct kan worden aangebracht. Op deze manier realiseert u al binnen enkele dagen een strakke betonlook op de wand of vloer.

BaseBeton is verkrijgbaar in prachtige standaardkleuren, maar is daarnaast leverbaar in iedere RAL- of NCS-kleur die u maar wenst. Geef kleur aan uw interieur en kies de betonstuc die het beste bij u past.

Wilt u exact weten hoe snel wij uw badkamer, woonkamer, slaapkamer of toilet een nieuwe uitstraling kunnen geven? Heeft u ideeën of wilt u gratis advies? Laat ons meedenken en maak een afspraak in onze showroom voor deskundig advies.

Kenmerken van een Beton Ciré vloer

 • Aan te passen naar individuele wensen
 • Geschikt voor elke ondergrond
 • Slijtvast
 • Watervast
 • Naadloos
 • Hygiënisch

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Flooring is our way of Art

  Start uw beleving Bezoek onze showroom

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.