Betonvloer of gietvloer Blaricum

Maak in Blaricum kennis met de vloerenspecialist

Bent u in Blaricum op zoek naar een vloerspecialist die bij u een epoxyvloer, gietvloer of betonvloer kan leggen? Wij bij Artway Vloeren willen u graag helpen. Een vloer heeft een grote invloed op de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Het is daarom van belang dat de gietvloer of de betonnen vloer met veel vakmanschap en zorg wordt gelegd. Wilt u meer te weten komen over de verschillende vloeren die wij kunnen leggen? Lees dan verder. Tevens kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 085-4894796 of bezoek vanuit Blaricum onze mooie showroom.

Geniet in Blaricum van de voordelen van een betonvloer

Wilt u een ruimte een mooie en stoere uitstraling geven? Dan is een betonnen vloer wat voor u. Een betonvloer is overal mogelijk. Ga voor een betonlook in de badkamer of kies voor betonvloer in de woonkamer. Dit merk is vergelijkbaar met Beton Ciré. Dit type vloeren staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Een betonvloer is slijtvast, zeer duurzaam en hygiënisch.

Een gietvloer op maat in Blaricum

Een ander type vloer dat u bij Artway Vloeren kunt vinden is de gietvloer. Net als de betonvloer, is de gietvloer in iedere ruimte toepasbaar. Een gietvloer in de badkamer is bijvoorbeeld prachtig en tevens zeer praktisch. Dit type vloer is namelijk heel gemakkelijk schoon te houden en heeft weinig onderhoud nodig. De gietvloer gaat zeer goed samen met vloerverwarming. Geef vanuit Blaricum aan ons door wat uw wensen zijn wat betreft een gietvloer. Alle kleuren zijn mogelijk en hij is zelfs te realiseren met een glittering of een logo.

Blaricum

Kies voor een epoxyvloer

Een type vloer die ideaal is bij de chemische industrie en bedrijven met een zware vloerbelasting, is de epoxyvloer. Een epoxyvloer is namelijk stoot-, slijt- en slagvast en is tevens zeer goed bestand tegen invloeden van chemicaliën en vocht. Ook deze vloer is zeer gemakkelijk te reinigen.

Bel of mail vanuit Blaricum

Wenst u meer informatie over een betonvloer, gietvloer of epoxyvloer? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vanuit Blaricum contact met ons op door te bellen naar 085-4894796. U kunt tevens mailen via info@artway.nl. Wij informeren u graag over mogelijkheden in Blaricum!

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.