Betonvloer of gietvloer Boxtel

Wij realiseren uw ideale vloer

Zoekt u vanuit Boxtel naar een bedrijf dat uw ideale gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer kan realiseren? Maak dan een afspraak met Artway Vloeren. Wij verwezenlijken vloeren van zeer hoogstaande en duurzame kwaliteit. Wilt u ook graag de uitstraling en het wooncomfort van uw pand in Boxtel aanmerkelijk verhogen? Lees verder voor meer inspiratie. Of maak direct een afspraak voor een bezoekje aan onze showroom via telefoonnummer 085-4894796 vanuit Boxtel.

Interesse in een gietvloer?

Bij interesse in een gietvloer bent u bij Artway Vloeren aan het juiste adres. Wij realiseren precies die gietvloer in uw badkamer, woonkamer, of keuken die u wenst. U kunt zelf bepalen welke kleur uw gietvloer krijgt. Eventueel voorzien van uw logo. Verder is onze gietvloer naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Onze gietvloeren maken van elk vertrek een samenhangend en stijlvol geheel. Wij horen graag wat voor een gietvloer u in Boxtel wenst.

Behoefte aan een betonvloer?

Een betonvloer brengt het beste in een strak en stoer interieur naar boven. De betonvloer die wij realiseren is vergelijkbaar met het bekende merk Beton Ciré. De betonnen vloer is uiterst kwalitatief, slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen. Geef aan ons door in welke kleur u uw betonlook vloer wenst. Dan komen wij zeer vakkundig uw betonvloer in uw woonkamer of een betonlook in uw badkamer realiseren. Wij horen graag vanuit Boxtel wat wij voor u mogen betekenen.

Boxtel

Benieuwd naar een epoxyvloer?

Als u een vloer zoekt waar de hoogste eisen aan gesteld kunnen worden, dan biedt een epoxyvloer de uitkomst. Deze vloer is bestand tegen industriële toepassingen. Onze epoxyvloer is slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar, vochtbestendig en volledig naar uw wens te realiseren. Wij horen graag in welke kleur u uw epoxyvloer wenst. Ook kunt u kiezen voor het plaatsen van uw logo op uw vloer, een glittering en extra eigenschappen zoals antislip. Benader Artway Vloeren vanuit Boxtel om uw wensen aan ons door te geven.

Benader ons vanuit Boxtel

Heeft u behoefte aan een kwalitatief hoogstaande en duurzame vloer in Boxtel? Laat u dan informeren over de voordelen met een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer. Maak een afspraak voor een bezoekje in de showroom van Artway Vloeren via 085-4894796. Mailen kan naar info@artway.nl. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden in Boxtel.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.