Betonvloer of gietvloer Breda

Als u een nieuwe vloer nodig heeft

Bent u voor uw woning of pand in Breda op zoek naar een nieuwe, duurzame en kwalitatief hoogstaande vloer? Bestel deze dan bij Artway Vloeren. Onze specialisatie ligt in het realiseren van een gietvloer, betonvloer en een epoxyvloer. Wij maken van de vloeren in uw woning of bedrijfspand in Breda een ware beleving. Zowel de uitstraling, het wooncomfort, het onderhoud als de duurzaamheid in uw pand krijgt een enorme boost met onze vloeren. Maak een afspraak vanuit Breda via 085-4894796 of lees verder voor meer informatie.

Interesse in een gietvloer?

Omdat u uw gietvloer in elke kleur kunt laten realiseren, past onze gietvloer in werkelijk elk interieur. Klassiek en industrieel. Romantisch en modern. Wilt u een gietvloer in uw badkamer, woonkamer of keuken? Het kan allemaal. Waar u uw gietvloer ook laat plaatsen, hij maakt van elke ruimte een samenhangend en stijlvol geheel. De verdere voordelen van onze vloeren zijn dat ze naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken zijn. Wilt u ook een gietvloer in Breda? Schakel Artway Vloeren in als specialist.

Benieuwd naar een betonvloer?

Met een betonvloer plaatst u uw pand in Breda in een strakke en stoere sfeer. De betonnen vloer die wij leggen is van hoge kwaliteit. En dit woonbeton is te vergelijken met het bekende merk Beton Ciré. De beton-look vloer is daarnaast slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch in gebruik, zeer eenvoudig te reinigen en te bestellen in precies die kleur die u wilt. Wilt u een betonvloer in uw woonkamer? Of bent u gecharmeerd van een betonlook in een badkamer? Geef aan ons uw wensen door aangaande uw betonlook vloer.

breda

Wat is een epoxyvloer precies?

Als er nogal wat van uw vloer in Breda gevraagd wordt, dan biedt een epoxyvloer de uitkomst. Deze vloersoort staat bekend om zijn zeer hoge kwaliteit, zijn enorme slijt-, stoot- en slagvastheid, hygiëne, vochtbestendigheid en chemische weerbaarheid. Dit maakt hem uitermate geschikt voor veelvuldig, industrieel gebruik. Via Artway Vloeren kunt u uw epoxyvloer precies naar wens laten realiseren. In uw favoriete kleur en met antislip bijvoorbeeld. Benader ons en wij creëren uw ideale epoxyvloer.

Kies voor een kwalitatieve vloer in Breda

Wilt u uw pand in Breda kwalitatiever en duurzamer maken met een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer? Maak dan een afspraak bij Artway Vloeren. Dit kan via telefoonnummer 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl. Wij adviseren en inspireren u graag over uw mogelijkheden voor een kwalitatief hoogstaande en duurzame vloer in Breda.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.