Clayve

Bij Clayve geloven wij dat een vloer ook natuurlijk afgewerkt kan worden: door de inzet van klei-pleisters. Wij bieden een gemakkelijk te onderhouden en duurzaam product om uw interieur uniek en persoonlijk te maken: een slijtvaste, waterbestendige afwerking op diverse soorten materiaal, zelfs geschikt voor keuken of badkamer. Clayve geeft uw vloer, wand of meubels een zachte, elegante kleisteen- uitstraling. Met Clayve creëert u rust en comfort, in elke ruimte.

Een greep uit onze kleuren:

Logo_ClayveClayve is leverbaar in verschillende eigentijdse kleuren en is op nagenoeg iedere ondergrond aan te brengen. Door het gebruik van speciale ‘kleurpigmenten’ is Clayve verkrijgbaar in vele verschillende, natuurlijke kleurstellingen, waardoor het product past bij elke stijl en interieur.

Clayve is een natuurlijke, milieuvriendelijke en ecologische klei-pleister en geeft uw vloer een unieke, eigentijdse en rustieke uitstraling. Clayve kan worden aangebracht op vloeren, beton, meubels en muren of direct over een betegeld oppervlak. Clayve is ontwikkeld door Cunera.

Kenmerk van een Clayve vloer

  • Puur natuurlijke grondstoffen
  • Toepasbaar op meubels
  • Leverbaar in eigentijdse kleuren

Heeft u een vraag?Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Flooring is our way of Art

Start uw beleving Bezoek onze showroom

© Copyright 2019 - Artway Vloeren B.V.