Betonvloer of gietvloer Den Bosch

Artway Vloeren staat voor u klaar in Den Bosch

Wilt u in Den Bosch een mooie epoxyvloer, gietvloer of betonvloer laten leggen? Zoekt u een specialist op het gebied van vloeren? Dan bent u bij Artway Vloeren aan het juiste adres. Wij geven uw woning of bedrijfspand precies de uitstraling die u wenst door een prachtige vloer van de beste kwaliteit te leggen. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Of wilt u meer te weten komen over de verschillende vloeren die wij kunnen leggen? Dan kunt u verder lezen of bezoekt u onze mooie showroom. Tevens kunt u vanuit Den Bosch contact met ons opnemen door te bellen naar 085-4894796.

Een strakke betonvloer met een stoere uitstraling in Den Bosch

Een betonvloer staat bekend als een prachtige strakke vloer met een stoere uitstraling. De betonnen vloer kan overal geplaatst worden. Kiest u voor een betonlook in de badkamer of een mooie betonvloer in de woonkamer? Bij Artway Vloeren leggen wij vloeren vergelijkbaar met de betonvloeren van Beton Ciré. Deze staan bekend om hun geweldig kwaliteit. Tevens zijn deze vloeren zeer goed schoon te houden, slijtvast en zeer duurzaam.

Den Bosch

Laat een gietvloer leggen in Den Bosch

Bij Artway Vloeren kunt u ook kiezen voor een gietvloer. Net als een betonvloer, kan een gietvloer in iedere ruimte worden gelegd. Kies bijvoorbeeld voor een gietvloer in de badkamer. Zeer gemakkelijk schoon te houden en hygiënisch. Een gietvloer is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Voor wat voor gietvloer kiest u in Den Bosch? Wij hebben vrijwel alle kleuren in ons assortiment en kunnen hem daarnaast uitvoeren met een glittering of met een logo.

Kies voor een epoxyvloer

Heeft u een bedrijf in de chemische industrie en is uw vloer dagelijks onderhevig aan zware belastingen? Dan is het verstandig om voor een epoxyvloer te kiezen. Een epoxyvloer is stoot-, slag- en slijtvast en is daarnaast bestendig tegen allerlei vloeistoffen. Net als de andere vloeren is dit type vloer zeer eenvoudig schoon te houden en te reinigen.

Neem contact op vanuit Den Bosch

Wilt u meer te weten komen over een betonvloer, gietvloer of epoxyvloer? Of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u vanuit Den Bosch contact met ons opnemen door te bellen naar 085-4894796. Wilt u mailen? Dat kan naar info@artway.nl. Wij geven u in Den Bosch graag meer informatie over onze producten en diensten.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.