Betonvloer of gietvloer Deventer

Ruim aanbod in vloeren voor Deventer

Overweegt u een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer in uw woning of bedrijfspand in Deventer te laten realiseren? Dan bent u bij Artway Vloeren aan het juiste adres. Wij ontwikkelen, leveren en plaatsen kwalitatief hoogstaande en duurzame vloeren. Onze vloeren zijn niet gewoon bodembedekkers, maar ware belevenissen. Heeft u in Deventer behoefte aan een vloer die de uitstraling, het wooncomfort en de duurzaamheid van uw pand verhoogt? Kom dan langs in onze showroom. Maak een afspraak vanuit Deventer via 085-4894796.

De voordelen van een gietvloer

Wist u dat u uw gietvloer in elke kleur kunt laten realiseren? Hierdoor past een gietvloer perfect in elk interieur. Of u nou houdt van klassiek, industrieel, romantisch of modern. Mogen wij uw nieuwe gietvloer in uw badkamer, woonkamer of keuken plaatsen? Ongeacht de locatie van de gietvloer, hij tovert deze ruimte om in een samenhangend en stijlvol geheel. Maar dat is nog niet alles. Een gietvloer van Artway Vloeren is naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Benader ons vanuit Deventer voor specifiek advies.

Waarom een betonvloer zo populair is

Een strakke en stoere sfeer is een erg populair binnen de interieur- en woonwereld. Om dit te realiseren hoeft u enkel een betonvloer te laten plaatsen in uw pand in Deventer. Via Artway Vloeren kan dat, met een betonnen vloer vergelijkbaar met Beton Ciré. Als u kiest voor een beton-look vloer, dan geniet u van een slijt- en watervaste, duurzame, naadloze, hygiënische en zeer eenvoudig te reinigen vloer. Wij realiseren uw betonlook vloer graag precies in de kleur die u wenst. Geef aan ons door of u een betonvloer in uw woonkamer of bijvoorbeeld een betonlook in uw badkamer wilt.

Deventer

Het nut van een epoxyvloer

Zoekt u een vloer voor uw pand in Deventer die zowel hygiënisch, aantrekkelijk als uitermate weerbaar is? Dan biedt een epoxyvloer de uitkomst. Naast dat deze kwalitatief hoogstaande vloer slijt-, stoot- en slagvast is, is deze zeer vochtbestendig en eenvoudig te reinigen. Daardoor wordt een epoxyvloer vaak toegepast bij ondere andere industrieel gebruik. Heeft u specifieke wensen qua kleur of eigenschappen? Zoals antislip? Geef dit aan ons door en wij realiseren uw ideale epoxyvloer.

Maak een afspraak vanuit Deventer

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en voordelen met een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer in Deventer? Laat u adviseren en inspireren in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak bij Artway Vloeren via 085-4894796 of info@artway.nl. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden voor uw nieuwe vloer in Deventer.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.