Betonvloer of gietvloer Dodewaard

Hoogstaande kwaliteit vloeren

Als u in Dodewaard een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer behoeft, dan bent u bij Artway Vloeren aan het juiste adres. Onze vloeren staan bekend om hun hoogstaande en duurzame kwaliteit. Met de vloeren van Artway zult u merken dat uw wooncomfort in Dodewaard wordt verhoogd en uw woning een zeer luxe en warme uitstraling krijgt. Wilt u meer weten? Lees verder voor meer algemene informatie. Of laat u inspireren in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak in onze showroom in Dodewaard via telefoonnummer 085-4894796.

Een stijlvol interieur met een design gietvloer

Bent u aan het oriënteren op een gietvloer? Laat u dan inspireren door het ruime assortiment van Artway Vloeren in Dodewaard. Wij kunnen een gietvloer in uw badkamer realiseren, maar natuurlijk ook in uw woonkamer, keuken of waar dan ook. Onze gietvloer wordt naadloos gelegd, is goed te onderhouden, is kleur- en slijtvast, duurzaam, in combinatie met vloerverwarming te gebruiken en in elke kleur te bestellen. Zelfs uw logo kan er in verwerkt worden. Een gietvloer maakt van uw inrichting een stijlvol en samenhangend geheel. Hoe ziet uw ideale gietvloer eruit? Laat het Artway Vloeren in Dodewaard weten!

Een strak interieur? Kies voor een betonvloer

Een betonvloer is de juiste basis voor een strak interieur. Als wij in uw pand in Dodewaard een betonvloer mogen realiseren, dan komt deze qua kwaliteit en duurzaamheid vergelijkbaar met Beton Ciré. Dit betekent dat uw betonnen vloer uiterst kwalitatief, slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te schoon te houden is. Wij horen graag wat uw keuze wordt voor uw betonlook vloer. Wij realiseren met hetzelfde gemak een betonvloer in uw woonkamer of een betonlook in uw badkamer. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Dodewaard

Een epoxyvloer: ideaal in het bedrijfsleven

Heeft u een bedrijf in Dodewaard waar hoge eisen aan de vloer in uw pand worden gesteld? Kies dan voor een epoxyvloer. Deze vloer is ideaal voor voor industriële toepassingen. De epoxyvloer die wij kunnen leveren en onderhouden is slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar en vochtbestendig. U kunt deze volledig naar wens samenstellen en voldoet aan alle voor uw bedrijf geldende eisen en normeringen. Denk aan bijvoorbeeld de kleur, het aanbrengen van uw logo en het antislip maken van uw vloer. Geef uw wensen door aan de specialisten van Artway Vloeren in Dodewaard en geef door wat voor een epoxyvloer u wenst.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wilt u uw woning of bedrijfspand eens een make over geven? Laat Artway Vloeren dan een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer bij u realiseren. Bezoek onze showroom en laat u inspireren. Maak hiervoor een afspraak via info@artway.nl of 085-4894796. Dan bent u straks ook een van de gelukkige eigenaren van een kwalitatieve en duurzame vloer in Dodewaard.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.