Betonvloer en gietvloer Ede

Kwaliteitsvloeren bij Artway

Wanneer u in Ede op zoek bent naar een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer, dan bent u bij Artway Vloeren aan het juiste adres. Onze vloeren zijn van hoogstaande kwaliteit en bovendien zeer duurzaam. Besluit ook de uitstraling en het wooncomfort van uw pand in Ede te verhogen. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook in uw badkamer. Of een betonlook vloer in uw keuken. Meer informatie? Lees dan eens verder op deze pagina. Of breng voor een persoonlijk advies een bezoek aan onze showroom. Maak hiervoor vanuit Ede een afspraak via telefoonnummer 085-4894796.

Een gietvloer: stijlvol en tijdloos in elk interieur

Wilt u meer weten over de voordelen en eigenschappen van een gietvloer? Laat u dan adviseren en inspireren door de specialisten van Artway Vloeren. Een gietvloer in uw badkamer, een betonlook vloer in uw woonkamer, keuken, of waar dan ook, geeft de ruimte een tijdloze en stijlvolle sfeer. De vloer is naadloos, goed te onderhouden, kleur- en slijtvast, duurzaam en in combinatie met vloerverwarming ideaal voor een optimaal wooncomfort. Ook kunt u uw gietvloer in Ede in elke gewenste kleur laten realiseren. Zelfs uw logo of een glittering kunnen wij aanbrengen op uw unieke gietvloer. Wij horen graag vanuit Ede hoe uw ideale gietvloer eruit ziet.

Een betonvloer voor een stoere uitstraling

Dé manier om van uw stoere en strakke interieur een samenhangend geheel te maken, is door te kiezen voor een betonvloer van Artway. Wij helpen u daar graag bij door in Ede een beton-look vloer te realiseren. Beton-look is vergelijkbaar met Beton Ciré. U kunt er dus op vertrouwen dat uw betonnen vloer uiterst kwalitatief, slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen is. In welke kleur mogen wij uw betonlook vloer leggen? Wij horen graag of u een betonvloer in uw woonkamer of bijvoorbeeld een betonlook voor uw badkamer wenst.

Ede

Een epoxyvloer: zeer geschikt als bedrijfsvloer

Als er aan de vloer in uw pand in Ede hoge eisen gesteld worden, dan kunt u het beste kiezen voor een epoxyvloer. Deze is zeer geschikt voor toepassingen in industrie en bedrijfsruimten. Een epoxyvloer is slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar en vochtbestendig. Uiteraard kunt u ook deze vloer volledig naar wens samenstellen en zorgen wij ervoor dat deze aan alle normeringen voldoet. Van de kleur, een eventueel logo, extra eigenschappen op het gebied van milieu en hygiëne tot antislip. Neem contact op met Artway Vloeren en geef door wat voor een epoxyvloer u wenst.

Showroom bezoeken? Maak een afspraak!

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Ede eens een make over geven? Laat Artway Vloeren dan een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer bij u realiseren. Bezoek onze showroom en laat u inspireren. Maak hiervoor een afspraak via info@artway.nl of 085-4894796. Dan bent u straks ook een van de gelukkige eigenaren van een kwalitatieve en duurzame vloer in Ede.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.