Betonvloer of gietvloer Eindhoven

Duurzame en kwalitatieve vloeren

Bent u vanuit Eindhoven op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in vloeren? Benader dan Artway Vloeren voor het juiste advies en de beste inspiratie. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van een gietvloer, betonvloer en epoxyvloer. Precies naar uw wensen en van hoogstaande en duurzame kwaliteit. Laat onze vloeren ook de uitstraling en het wooncomfort van uw pand in Eindhoven verhogen. Lees verder voor meer informatie of bel direct vanuit Eindhoven naar 085-4894796.

Een stijlvol interieur met een gietvloer

Met een gietvloer is ontzettend veel mogelijk. Zo realiseren wij graag een gietvloer in een badkamer, maar ook in een keuken, woonkamer of bedrijfspand bijvoorbeeld. Naast de keuze voor de ruimte, kunt u kiezen uit alle mogelijke kleuren. Wij kunnen zelfs uw logo of eigen ontworpen afbeelding aanbrengen op uw gietvloer. Een gietvloer van Artway Vloeren is verder naadloos, eenvoudig in onderhoud, kleur- en slijtvast, duurzaam en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Welke ruimte in Eindhoven gunt u een samenhangende en stijlvolle sfeer? Geef aan ons door waar wij een gietvloer mogen plaatsen.

Een strakke inrichting met een betonvloer

Wilt u een strakke inrichting realiseren in Eindhoven? Laat ons dan een betonvloer bij u realiseren. Dit vormt de juiste basis voor uw interieur. Onze betonvloer is qua kwaliteit vergelijkbaar met het bekende merk Beton Ciré. U geniet dus van een kwalitatieve, slijt- en watervaste, duurzame, naadloze, hygiënische en eenvoudig te reinigen betonnen vloer. Een betonlook vloer past vrijwel overal. Geef aan ons door of u een betonvloer in uw woonkamer wenst of liever een betonlook in uw badkamer heeft.

Eindhoven

Industriële toepassingen op een epoxyvloer

Aan een epoxyvloer kunnen hoge eisen gesteld worden. Vinden er in uw pand in Eindhoven industriële toepassingen plaats? Dan is het verstandig voor een slijt-, stoot- en slagvaste, chemisch weerbare en vochtbestendige epoxyvloer te kiezen. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit materialen als wij een epoxyvloer realiseren. Om ons vertrouwen in deze werkwijze te onderstrepen, bieden wij een jarenlange garantie op uw epoxyvloer. In welke kleur wilt u uw vloer hebben? En wilt u een eigen logo of ontwerp er zichtbaar op hebben? U kunt zelfs kiezen voor het antislip maken van uw vloer. Deel met ons uw wensen.

Wij realiseren uw ideale vloer in Eindhoven

Heeft u in Eindhoven interesse in onze vloeren? Neem dan telefonisch contact met Artway Vloeren op via 085-4894796. U mag uw mail sturen naar info@artway.nl. Wij horen graag of wij u blij mogen maken met een gietvloer, betonvloer of epoxyvloer. Nog even en u bent de gelukkige eigenaar van uw ideale vloer in Eindhoven.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.