Betonvloer of gietvloer Elst

Laat u inspireren en kies uw eigen gietvloer

Wanneer u zich in Elst aan het oriënteren bent naar een nieuwe vloer en u meer wilt weten over de eigenschappen van een gietvloer, raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij Artway Vloeren in Dodewaard. Wij leveren, renoveren en onderhouden uw gietvloer, betonvloer en epoxyvloer. Welke wensen en eisen heeft u? Wij zijn al jaren een bekend begrip in Elst, waar mensen terecht kunnen voor hoge kwaliteit vloeren. Graag brengen we willen we u meenemen in onze unieke beleving, zodat we in onze showroom ter inspiratie voorbeelden kunnen laten zien van onze ruime keuze aan vloeren.

Een gietvloer voor elke smaak

Bent u een liefhebber van een modern en strak interieur of heeft uw woning in Elst een klassieke uitstraling? Wat uw smaak ook is, een gietvloer is zeer geschikt in diverse soorten interieurs. De gietvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u uw vloer helemaal af kunt stemmen naar uw smaak. Wellicht wilt u ook een gietvloer in de badkamer of wat dacht u van een mooie gietvloer in de keuken? Bijkomende voordelen zijn de duurzaamheid, slijtvastheid en het makkelijke onderhoud. Graag adviseren de medewerkers van Artway u over uw vloer in Elst.

De epoxyvloer: ideaal voor uw bedrijf in Elst

Bent u voor uw bedrijf op zoek bent naar een kwalitatieve vloer, die duurzaam is en wel wat kan hebben? Dan raden wij u een epoxyvloer aan. De epoxyvloer is ideaal wanneer er veel van uw vloer wordt gevraagd. Denk aan vloeren in ruimten waarin gewerkt wordt met chemische materialen en waarvoor strenge eisen gelden. Daarom is onze epoxyvloer een ideale keuze. Duurzaam, met een hoge chemische weerbaarheid. Tevens kan de epoxyvloer in elke gewenste kleur worden uitgevoerd.

Elst

Een betonvloer: voor een geweldige look and feel

Wat men tegenwoordig veelvuldig terugziet in interieurs is de betonnen vloer. Een betonvloer in de woonkamer of de vloer met een betonlook in de badkamer zullen uw woning in Elst een zeer warme en natuurlijke uitstraling geven. De zogenaamde Beton-Look vloeren van Artway Vloeren geeft een geweldige look en feel en is als product vergelijkbaar met het bekende Beton Ciré. De betonlook vloer hecht op vrijwel iedere ondergrond en is dan ook zeer geschikt als betonvloer in de woonkamer, keuken of badkamer. Ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Wilt u weten of een dergelijke betonvloer iets voor u in Elst is? Maak dan snel een afspraak!

Maak een afspraak en laat u inspireren!

Bent u overtuigd geraakt van de mogelijkheden bij Artway Vloeren en wilt u meer te weten komen over de aanschaf van uw betonnen vloer? Wij nodigen u dan van harte uit om vanuit Elst een bezoek te komen brengen aan onze showroom. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar met advies en helpen u bij het maken van uw keuze. Maak een afspraak voor uw nieuwe vloer in Elst door te bellen naar: 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.