Betonvloer of gietvloer Gelderland

Wat zijn de mogelijkheden van een gietvloer?

Wanneer u in Gelderland op zoek bent naar een nieuwe, kwalitatieve gietvloer, raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij Artway Vloeren. Wij leveren, renoveren en onderhouden uw gietvloer, betonvloer en epoxyvloer. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wij zijn hét bedrijf in Gelderland waar mensen terecht kunnen voor hoge kwaliteit vloeren. Graag brengen we met u in kaart wat uw wensen zijn, zodat we in onze showroom ter inspiratie voorbeelden kunnen laten zien van onze ruime keuze aan vloeren. Meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Lees dan verder en maak snel een afspraak met Artway Vloeren.

Een gietvloer voor elke ruimte

Bent u een liefhebber van een modern en strak interieur? Of wilt u voor uw woning in Gelderland liever voor klassiek gaan? Wat uw wensen ook zijn, een gietvloer is zeer geschikt in diverse soorten interieurs. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zit er in het ruime assortiment van Artway Vloeren vast de gietvloer van uw keuze. Wellicht ook een gietvloer in de badkamer of wellicht een mooie gietvloer in de keuken? Bijkomende voordelen zijn de duurzaamheid, slijtvastheid en het makkelijke onderhoud. Kies ook in Gelderland voor de vloeren van Artway: u zult versteld staan van de hoge kwaliteit!

De epoxyvloer: slijtvast en hygiënisch

Ook in bedrijfsruimten of industriële toepassingen zijn de vloeren van belang. Vanwege het frequente gebruik wordt er net wat meer van een vloer gevraagd. Een epoxyvloer van Artway is dan een geschikte keuze. De epoxyvloer staat bekend om zijn chemische weerbaarheid, hygiëne en slijtvastheid. Hierdoor is de epoxyvloer zeer geschikt voor professionele, industriële doeleinden. Heeft u een bedrijf in Gelderland en bent u zich aan het oriënteren voor een epoxyvloer? Onze medewerkers staan voor u klaar om u hier meer over te vertellen.

Gelderland

Beton-Look: een betonnen vloer om op te leven

De betonvloer is een geliefde vloer in veel interieurs. Een betonvloer in de woonkamer, of een vloer met betonlook in de badkamer geven uw woning in Gelderland een aparte look and feel. Trendy, stoer en eigentijds. Of klassiek en authentiek: voor welke stijl gaat u? Het zogenaamde Beton-Look vloeren van Artway (vergelijkbaar met het bekende Beton Ciré) hecht op vrijwel iedere ondergrond. Deze betonvloer is dan ook zeer geschikt in de woonkamer, badkamer of keuken. Wilt u meer weten of een betonvloer in de woonkamer iets voor u is? Breng in Gelderland dan een bezoek aan Artway Vloeren.

Maak een afspraak in Gelderland voor een betonlook vloer!

Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van uw betonnen vloer. Wij zijn specialist in het leggen, renoveren en onderhouden van elk soort gietvloer. Artway Vloeren nodigt u dan ook van harte uit in de showroom in Gelderland, om u mee te nemen in de beleving van onze vloeren. Maak een afspraak door te bellen naar: 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2020 - Artway Vloeren B.V.