Betonvloer of gietvloer Laren

Uw specialist in vloeren

Bent u vanuit Laren op zoek naar een specialist in het realiseren van een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer? Maak kennis met Artway Vloeren. Onze vloeren zijn van hoogstaande en duurzame kwaliteit. Met een vloer van ons verhoogt de uitstraling, het wooncomfort en de duurzaamheid van uw pand in Laren aanmerkelijk. Bent u benieuwd naar hoe dat mogelijk is? Maak vanuit Laren een afspraak via telefoonnummer 085-4894796 of lees verder.

Geniet van de voordelen van een gietvloer

Het grote voordeel van een gietvloer, is dat er niet één bepaald interieur is waar deze vloer bij past. Klassiek, industrieel, romantisch, modern: een gietvloer maakt van elke soort inrichting een samenhangend en stijlvol geheel. Artway Vloeren kan een gietvloer in uw badkamer, woonkamer, maar bijvoorbeeld ook uw keuken plaatsen. U geniet met een gietvloer van een naadloze, kleur- en slijtvaste, duurzame, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken vloer. Neem contact met ons op om uw wensen wat betreft uw gietvloer in Laren aan ons door te geven.

Wanneer een betonvloer goed tot z’n recht komt

Heeft u een duidelijke voorkeur voor een strak en stoer interieur? Maak deze dan helemaal af door te kiezen voor een betonvloer. U kunt de kwaliteit van deze vloer vergelijken met het bekende merk Beton Ciré. De betonvloer is slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen. U kiest zelf in welke kleur u deze wilt hebben. Onze betonlook vloer is overal te plaatsen. Wilt u een betonvloer in uw woonkamer in Laren? Of droomt u al tijden van een betonlook in uw badkamer? Wij horen het graag van u.

Laren

Industrieel gebruik vraagt om een epoxyvloer

Beschikt u in Laren over een pand dat gebruikt wordt voor industrieel gebruik? In dat geval kunt u het beste kiezen voor een epoxyvloer. Een epoxyvloer is uitermate geschikt voor ruimten waar hoge eisen worden gesteld een de vloer. Denk aan eigenschappen als slijt-, stoot- en slagvast, hygiënisch, chemisch weerbaar en vochtbestendig. Heeft u specifieke wensen over bijvoorbeeld de kleur, het design, de milieuwaarden of eigenschappen zoals antislip? Geef deze aan ons door. Dan creëren wij uw ideale epoxyvloer.

Kies ook voor kwaliteit vanuit Laren

Heeft u interesse in een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer voor uw pand in Laren? Laat u dan vrijblijvend adviseren en inspireren door de specialisten van Artway Vloeren. U maakt een afspraak met hen via 085-4894796 of info@artway.nl. Wij zien u graag vanuit Laren tegemoet in onze showroom.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.