Betonvloer of gietvloer Malden

Het juiste adres voor een nieuwe gietvloer

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte in Malden opknappen met een nieuwe vloer? Dan bent u bij Artway Vloeren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment vloeren, waaronder de gietvloer, betonvloer en epoxyvloer. Wij zijn specialist in het leveren, renoveren en onderhouden van dit soort vloeren en helpen u tevens graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woning in Malden. Wilt u een gietvloer in de badkamer? Of wellicht een betonvloer in de woonkamer? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar met advies en kunnen u tevens inspireren met voorbeelden van onze betonnen vloer.

De gietvloer past in elk interieur

Bent u een liefhebber van een moderne of klassieke look in uw interieur? Wat uw smaak ook is, een gietvloer is altijd een prima keuze. In uw woning in Malden zal een dergelijke vloer een ware blikvanger zijn. Bij Artway Vloeren hebben we een enorm assortiment, waardoor er altijd een gietvloer naar uw keuze tussen zal zitten. Een gietvloer in de badkamer? Of wellicht een gietvloer met vloerverwarming in de woonkamer en keuken voor u in Malden? Onderhoudsvrij, duurzaam en slijtvast. Kortom: deze vloer is zeer geschikt voor allerlei toepassingen!

De epoxyvloer ideaal voor het bedrijfsleven

Heeft u een bedrijf in Malden en bent u op zoek naar een kwalitatieve vloer, die tegen een stootje kan? Dan raden wij u de epoxyvloer van Artway Vloeren aan. De epoxyvloer is ideaal wanneer er veel van uw vloer wordt gevraagd (er wordt veel overheen gelopen, er wordt in uw bedrijf met chemische stoffen gewerkt) en er tevens strenge regels en eisen voor gelden. Daarom is onze epoxyvloer slijtvast, duurzaam, met een hoge chemische weerbaarheid. Tevens kan de epoxyvloer in elke gewenste kleur worden uitgevoerd en voldoet deze aan alle eisen.

Malden

Een betonvloer: stoer en eigentijds

Een van de trends op vloergebied is de betonnen vloer. Een betonvloer in de woonkamer of de vloer met een betonlook in de badkamer zullen uw woning in Malden een zeer eigentijdse en natuurlijke uitstraling geven. Het zogenaamde Beton-Look van Artway Vloeren geeft een prachtige uitstraling en is als product vergelijkbaar met het bekende Beton Ciré. De betonlook vloer hecht op vrijwel iedere ondergrond en is dan ook zeer geschikt als betonvloer in de woonkamer, keuken of badkamer. Tevens ook om vloerverwarming in toe te passen! Wilt u weten of een dergelijke betonvloer iets voor u in Malden is? Maak dan snel een afspraak!

Persoonlijk advies voor uw nieuwe vloer

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe betonnen vloer? Wij nodigen u dan van harte uit om vanuit Malden een bezoek te komen brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar met gedegen advies, zodat u een juiste keuze kunt maken. Maak een afspraak voor uw nieuwe vloer in Malden door te bellen naar: 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.