Betonvloer of gietvloer Nieuwegein

Interesse in een vloer van uw dromen?

Bij Artway Vloeren kunt u terecht voor een gietvloer, betonvloer of epoxyvloer die perfect past bij uw woning of bedrijfspand in Nieuwegein. De vloeren zijn van de hoogste kwaliteit en bovendien zeer duurzaam. Omdat ze de uitstraling, het wooncomfort en de duurzaamheid van uw pand in Nieuwegein aanzienlijk verhogen, zijn de vloeren niet alleen praktisch, maar ook nog eens een ware beleving. Wilt u meer weten over de vloeren van Artway? Bekijk dan onze website om alvast meer inspiratie op te doen of benader ons vanuit Nieuwegein via telefoonnummer 085-4894796 voor een afspraak.

Kies voor samenhang, kies voor een gietvloer

Wist u dat een gietvloer zorgt voor een stijlvol en sfeervol interieur? Het vormt de perfecte basis voor diverse soorten interieurs. Onze specialisten hebben bijvoorbeeld al vaak een gietvloer mogen realiseren in een klassiek, industrieel, modern én romantisch interieur. Ook wat de ruimte betreft is alles mogelijk. Zo kunnen wij een gietvloer in uw badkamer, woonkamer, keuken, maar bijvoorbeeld ook een bedrijfspand realiseren. Niet geheel onbelangrijk is dat onze gietvloer naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken is. Wist u ook al dat onze gietvloer in elke kleur te realiseren is? Geef ons door vanuit Nieuwegein welke kleur u wenst.

Kies voor een betonvloer als basis van uw interieur

Wilt u een strak en stoer interieur? Dan vormt een betonvloer de perfecte basis. Bij Artway Vloeren kunt u terecht voor een betonnen vloer. Deze vloer is te vergelijken met de vloeren van Beton Ciré. Een betonvloer maakt uw leven in Nieuwegein zeer comfortabel. Zo geniet u van een slijtvaste, watervaste, duurzame, naadloze, hygiënische en zeer eenvoudig te onderhouden vloer. Wij horen graag in welke kleur wij uw betonlook vloer mogen realiseren. Wij inspireren u graag als u een betonvloer in uw woonkamer, een betonlook in uw badkamer, een nieuwe vloer in uw keuken of een betonnen vloer in uw bedrijfspand wenst. Neem contact met ons op.

Nieuwegein

Nieuwe bedrijfsvloer? Kies voor een epoxyvloer

Als u een bedrijfsvloer zoekt voor industrieel gebruik, dan is een epoxyvloer waar u naar op zoek bent. Deze vloer is namelijk slijt-, stoot- en slagvast, zeer eenvoudig te reinigen, hygiënisch, chemisch weerbaar, vochtbestendig en eventueel uit te voeren met antislip. Naast deze praktische eigenschappen, kunt u uw epoxyvloer precies zo laten ontwerpen als u wenst. Denk aan uw favoriete kleur, uw logo of uw eigen ontwerp. Alles kunnen wij verwerken in uw epoxyvloer. Benader ons vanuit Nieuwegein voor specifiek advies.

Breng vanuit Nieuwegein een bezoek aan onze showroom!

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer in Nieuwegein? Laat u dan adviseren en inspireren in de showroom van Artway Vloeren. U kunt hiervoor een afspraak maken via 085-4894796 of info@artway.nl. Wellicht geniet u straks ook van een kwalitatieve en duurzame vloer in Nieuwegein.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.