Betonvloer of gietvloer Nijmegen

De juiste vloer voor uw woning

Woont u in Nijmegen en bent u op zoek naar nieuwe vloeren voor uw woning? Breng dan eens een bezoek vanuit Nijmegen aan Artway Vloeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een gietvloer, betonvloer en epoxyvloer. Wij zijn specialist in het leveren, renoveren en onderhouden van dit soort vloeren en helpen u tevens graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woning in Nijmegen. Een gietvloer in de badkamer? Of wellicht een betonvloer in de woonkamer? Laat het ons weten, en breng een bezoek aan onze showroom, zodat wij u kunnen inspireren met voorbeelden van onze betonnen vloer.

De gietvloer: stoer en tijdloos

Of u nu een modern of klassiek interieur heeft, een gietvloer is altijd een prima keuze. In uw woning in Nijmegen zal het een ware blikvanger zijn. Bij Artway Vloeren heeft u de keuze uit enorm veel kleursoorten, waardoor er altijd een gietvloer naar uw keuze tussen zal zitten. Een gietvloer in de badkamer? Of wellicht een gietvloer in de woonkamer of keuken? Onderhoudsvrij, duurzaam en slijtvast. Bent u al overtuigd? Breng dan een bezoek aan Artway Vloeren!

De epoxyvloer: ideaal in bedrijfsruimten

Heeft u een bedrijf in Nijmegen waarvoor u op zoek bent naar een kwalitatieve vloer, die tegen een stootje kan? Dan raden wij u een epoxyvloer aan. De epoxyvloer is ideaal wanneer er veel van uw vloer wordt gevraagd en er tevens strenge regels en eisen voor gelden. Daarom is onze epoxyvloer slijtvast, duurzaam, met een hoge chemische weerbaarheid. Tevens kan de epoxyvloer in elke gewenste kleur worden uitgevoerd.

Nijmegen

Een betonvloer: voor de juiste look en feel

Een van de meest geziene trends dit seizoen is de betonnen vloer. De betonvloer in de woonkamer of de vloer met een betonlook in de badkamer zullen uw woning in Nijmegen een zeer stoere en natuurlijke uitstraling geven. De zogenaamde Beton-Look van Artway Vloeren geeft een prachtige look en feel en is als product te vergelijken met het bekende Beton Ciré. De betonlook vloer hecht op vrijwel iedere ondergrond en is dan ook zeer geschikt als betonvloer in de woonkamer, keuken of badkamer. Wilt u weten of een dergelijke betonvloer iets voor u in Nijmegen is? Breng dan een bezoek aan Artway Vloeren!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Heeft u advies nodig bij het uitzoeken van een nieuwe betonnen vloer? Wij nodigen u dan van harte uit om vanuit Nijmegen een bezoek te komen brengen. Onze medewerkers staan voor u klaar met gedegen advies, zodat u uw droomvloer kunt kiezen! Maak een afspraak voor uw nieuwe vloer in Nijmegen door te bellen naar: 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.