Betonvloer of gietvloer Noord-Brabant

Kies ook voor de voordelen van een gietvloer!

Bent u in Noord-Brabant op zoek naar een bedrijf waarbij u terecht kunt voor de mooiste vloeren? Breng dan vanuit Noord-Brabant een bezoek aan Artway Vloeren zijn. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Een gietvloer, betonvloer, een epoxyvloer? Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Kom eens inspiratie doen in onze showroom, zodat onze medewerkers verschillende voorbeelden en mogelijkheden kunnen laten zien. Op onze website kunt u alvast meer te weten komen over de kwaliteitsvloeren van Artway Vloeren. Voor persoonlijk advies, maak eens een afspraak!

Een stijlvolle gietvloer

Een gietvloer is uitermate geschikt voor zowel een strak en modern interieur, als een klassiek interieur. Het zal in uw woning in Noord-Brabant een ware blikvanger zijn. Bij Artway Vloeren hebben wij diverse kleuren beschikbaar, zodat u uw gietvloer geheel naar uw smaak kunt aanpassen. Wilt u een gietvloer in de badkamer? Of wellicht in de keuken? Naast de prachtige uitstraling van dit soort vloeren, bieden deze daarnaast ook de voordelen van makkelijk onderhoud, duurzaam en te combineren met vloerverwarming. Ook scheuren de vloeren niet en zijn zij kleur- en slijtvast.

De epoxyvloer: wanneer er veel van uw vloer gevraagd wordt

De epoxyvloer wordt met name gebruikt in ruimten waarin veel van de vloer gevraagd wordt. Denk bijvoorbeeld aan industriële toepassingen. Slijtvastheid, hygiëne en chemische weerbaarheid zijn hier extra van belang. Onze epoxy gietvloer voldoet aan alle geldende normen voor uw bedrijf in Noord-Brabant en kan bovendien uitgevoerd worden in elke gewenste kleur. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden van onze epoxyvloer.

Noord-Brabant

Een betonvloer om op te leven

Het is een van de meest geziene trends: de betonnen vloer. De betonvloer in de woonkamer of de vloer met een betonlook in de badkamer zullen uw woning in Noord-Brabant een zeer trendy en stoere uitstraling geven. De zogenaamde Beton-Look van Artway Vloeren geeft een natuurlijke uitstraling en is als product te vergelijken met het bekende Beton Ciré. De betonlook vloer hecht op vrijwel iedere ondergrond en is dan ook zeer geschikt als betonvloer in de woonkamer, keuken of badkamer. Wilt u weten of een dergelijke vloer iets voor u in Noord-Brabant is? Breng Artway Vloeren dan eens een bezoek!

Beleef het zelf!

Artway Vloeren B.V. is inmiddels ook in Noord-Brabant een geliefd adres voor mensen die op zoek zijn naar een trendy, duurzame vloer. Wilt u zelf ervaren wat onze vloeren teweegbrengen en bespreken wat de mogelijkheden voor u in Noord-Brabant zijn? Maak dan een afspraak door te bellen op telefoonnummer 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl. Beleef ook in Noord-Brabant veel plezier aan een gietvloer van Artway Vloeren!

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2020 - Artway Vloeren B.V.