Betonvloer of gietvloer Oosterbeek

De betonnen vloer voor een optimaal wooncomfort

Wanneer u in Oosterbeek op zoek bent naar een stijlvolle design gietvloer, of een stoere betonlook vloer voor in uw keuken wilt aanschaffen, staat Artway Vloeren in Dodewaard voor u klaar! Ook wanneer u voor uw bedrijf een bedrijfsvloer zoekt, staat Artway Vloeren B.V. voor u klaar met deskundig advies en inspiratie. Een gietvloer, epoxyvloer of betonvloer: waar gaat uw voorkeur naar uit? Al onze vloeren en wanden zijn van de beste kwaliteit en bovendien zeer duurzaam. En niet geheel onbelangrijk: onze prijzen zijn zeer scherp. Wilt u ook een vloer in Oosterbeek die zorgt voor meer wooncomfort en beleving? Maak dan eens een afspraak met Artway Vloeren.

De gietvloer: voor een stijlvol interieur

Een van de voordelen van een gietvloer, is dat deze in elk soort interieur past. Of u nu van klassiek of modern houdt: een gietvloer zal een prachtige blikvanger zijn in uw interieur in Oosterbeek. De gietvloer wordt naadloos gelegd, heeft weinig onderhoud nodig en zeker in combinatie met vloerverwarming biedt een gietvloer van Artway Vloeren u in Oosterbeek een optimaal wooncomfort. U heeft natuurlijk de keuze uit ontzettend veel kleuren. Maar bij Artway is het zelfs mogelijk om uw eigen logo of ontwerp in de gietvloer te verwerken!

Op zoek naar een bedrijfsvloer in Oosterbeek?

Een epoxyvloer wordt met name gebruik voor industriële toepassingen. Zeker in ruimtes waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van hygiëne en chemische weerbaarheid, is de epoxyvloer zeer geschikt. De epoxyvloer is uit te voeren volgens de voor uw bedrijf geldende normeringen op het gebied van geleiding, milieu en anti-slip. Bent u voor uw bedrijf in Oosterbeek op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit bedrijfsvloer? Onze epoxyvloer is van de beste kwaliteit, waardoor wij een jarenlange garantie kunnen waarborgen.

Oosterbeek

Beton-Look: de betonvloer om op te leven

Een veel geziene trend op interieurgebied is de betonnen vloer. De betonvloer in de woonkamer of een wand met betonlook in de badkamer zullen uw woning in Oosterbeek een zeer trendy en natuurlijke uitstraling geven. De zogenaamde Beton-Look van Artway Vloeren is als product vergelijkbaar met het bekende Beton Ciré en zorgt voor een optimaal wooncomfort. De betonlook vloer hecht gemakkelijk op vrijwel iedere ondergrond en is dan ook zeer geschikt als betonvloer in de woonkamer, keuken of badkamer. Zeker in combinatie met vloerverwarming is de betonvloer ideaal! Wilt u weten of een dergelijke betonvloer iets voor u in Oosterbeek is? Vraag Artway Vloeren dan eens om advies!

Laat u inspireren!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vloeren van Artway? Plan dan eens een afspraak in onze showroom! Onze klantvriendelijke medewerkers inspireren u graag met voorbeelden van onze stijlvolle vloeren. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl. We helpen u graag met uw droomvloer in Oosterbeek.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.