Betonvloer of gietvloer Oss

Interesse in een vloer naar uw wens?

Via Artway Vloeren kunt u precies die gietvloer, betonvloer of epoxyvloer laten realiseren die perfect past bij uw woning of bedrijfspand in Oss. Zo zijn ze van de hoogste kwaliteit en duurzaam. Omdat ze de uitstraling, het wooncomfort en de duurzaamheid van uw pand in Oss aanzienlijk verhogen, staan ze bekend als ware belevingen. Wilt u meer weten over onze vloeren? Lees verder of benader ons vanuit Oss via telefoonnummer 085-4894796 voor een afspraak.

Kies voor samenhang, kies voor een gietvloer

Wist u dat een gietvloer zorgt voor een stijlvol en samenhangend interieur? Het vormt de perfecte basis voor elk soort interieur. Onze specialisten hebben bijvoorbeeld al vaak een gietvloer mogen realiseren in een klassiek, industrieel, modern én romantisch interieur. Ook wat de ruimte betreft is alles mogelijk. Zo kunnen wij een gietvloer in uw badkamer, woonkamer, keuken maar bijvoorbeeld ook een bedrijfspand realiseren. Niet geheel onbelangrijk is dat onze gietvloer naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken is. Wist u ook al dat uw gietvloer in elke kleur te realiseren is? Geef ons door vanuit Oss welke kleur u wenst.

Oss

Kies voor een basis, kies voor een betonvloer

Voor een strak en stoer interieur, vormt een betonvloer de perfecte basis. Deze vloer is vergelijkbaar met de vloeren van Beton Ciré. Een betonvloer maakt uw leven in Oss zeer comfortabel. Zo geniet u van een slijtvaste, watervaste, duurzame, naadloze, hygiënische en zeer eenvoudig te reinigen vloer. Wij horen graag in welke kleur wij uw betonlook vloer mogen realiseren. Wij zijn uw partner als u een betonvloer in uw woonkamer, een betonlook in uw badkamer, een nieuwe vloer in uw keuken of een betonnen vloer in uw bedrijfspand wenst. Neem contact met ons op.

Kies voor chemische weerbaarheid, kies voor een epoxyvloer

Als u de juiste vloer zoekt voor industrieel gebruik, dan is een epoxyvloer waar u naar op zoek bent. Deze vloer is namelijk slijt-, stoot- en slagvast, zeer eenvoudig te reinigen, hygiënisch, chemisch weerbaar, vochtbestendig en eventueel antislip. Naast deze praktische eigenschappen, kunt u uw epoxyvloer precies zo laten ontwerpen als u wenst. Denk aan uw favoriete kleur, uw logo of uw eigen ontwerp. Alles kunnen wij verwerken in uw epoxyvloer. Benader ons vanuit Oss voor specifiek advies.

Onze contactgegevens vanuit Oss

Bent u geïnteresseerd in uw mogelijkheden met een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer in Oss? Laat u dan adviseren en inspireren in de showroom van Artway Vloeren. U kunt hiervoor een afspraak maken via 085-4894796 of info@artway.nl. Wellicht geniet u straks ook van een kwalitatieve en duurzame vloer in Oss.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.