Gietvloeren

Gietvloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieur van nu. De strakke, gladde vloer vormt een rustige basis
om meubels en accessoires prachtig uit te laten komen en creëert daarnaast een ruimtelijk gevoel. De PU-gietvloer herkent u door zijn eigen unieke en speciale eigenschappen. De vloer is van uitzonderlijke kwaliteit, maar kan verschillen in uitstraling, door het toe te passen in een uni-kleur of door het in een betonlook aan te brengen. De betonlook kenmerkt zich door de vegen die zichtbaar aanwezig zijn in de vloer en wordt bereikt door het gedeeltelijk mengen van 2 kleuren. De PU-gietvloer wordt laag voor laag opgebracht, waarbij elke laag een andere functie heeft. De vloer is duurzaam, naadloos, vloeistofdicht, geschikt bij vloerverwarming en zeer onderhoudsvriendelijk.

Onze gietvloeren zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit maakt het mogelijk dat ze geschikt zijn binnen elke woonruimte. Niet alleen woon- en slaapkamers zijn fantastisch met een gietvloer, maar ook keukens en badkamers zijn ruimtes waarin een gietvloer mooi én praktisch is.

Een greep uit onze kleuren:

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer wordt gebruikt voor industriële toepassingen en is geschikt voor ruimten waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van slijtvastheid, hygiëne, chemische weerbaarheid en vochtbestendigheid. Met name wanneer er gewerkt wordt met zware materialen, machines of chemicaliën dient de vloer een hoge kwaliteit te hebben, alsmede stoot- en slagvast te zijn.

De epoxy gietvloer is uit te voeren volgens de voor uw bedrijf geldende normen op het gebied van statische geleiding, anti-slip, milieu en hygiëne. De epoxy gietvloer is bovendien uit te voeren in elk gewenste kleur en design.

Het verwerken van de epoxy gietvloer is zeer specialistisch, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van materialen met de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij een jarenlange garantie waarborgen.

Kenmerken van een gietvloer:

 • Kleur- en slijtvast
 • Naadloos
 • Uni of betonlook uitstraling
 • UV-stabiel
 • Flexibel en scheur overbruggend
 • Verkrijgbaar in talloze kleuren

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Flooring is our way of Art

  Start uw beleving Bezoek onze showroom

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.