Betonvloer of gietvloer Rhenen

Op zoek naar een ideale vloer?

Heeft u in Rhenen behoefte aan een nieuwe, duurzame en kwalitatief hoogstaande vloer? Maak dan kennis met Artway Vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van een gietvloer, betonvloer en een epoxyvloer. Met onze vloeren tovert u uw woning of bedrijfspand in Rhenen om tot een ware beleving. Dit geldt zowel voor de uitstraling, het wooncomfort, het onderhoud als de duurzaamheid. Maak vanuit Rhenen een afspraak voor een bezoekje aan onze showroom via telefoonnummer 085-4894796.

Rhenen

Een gietvloer past overal

Een gietvloer past in daadwerkelijk elk soort interieur. U kunt uw gietvloer namelijk in elke kleur laten realiseren. Hierdoor is het zeer eenvoudig uw gietvloer precies te laten passen bij de sfeer en uitstraling van uw ruimte. Heeft u interesse in een gietvloer voor uw badkamer? Of juist voor uw woonkamer of keuken? Wat u ook kiest, een gietvloer maakt van elke ruimte een stijlvol en samenhangend geheel. Daarnaast zijn deze vloeren naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Kies ook voor zo’n blikvanger in Rhenen. Kies voor Artway Vloeren.

Een betonvloer, voor een stoere sfeer

Heeft u interesse in een strakke en stoere sfeer in uw pand in Rhenen? Dan is een betonvloer de vloer waar u naar op zoek bent. U kunt de kwaliteit van dit unieke woonbeton vergelijken met het bekende merk Beton Ciré. Onze betonvloer is slijt- en watervast, naadloos, hygiënisch in gebruik, zeer eenvoudig te reinigen en in precies die kleur te bestellen die u wenst. Wij realiseren graag een betonvloer in uw woonkamer. Of een betonlook in uw badkamer. Wij horen graag wat uw wensen zijn aangaande uw betonlook vloer.

Een epoxyvloer, voor veelvuldig gebruik

Wordt er van uw vloer in Rhenen nogal wat gevraagd? Laat deze dan voorzien van een epoxyvloer. Deze vloersoort is uitermate geschikt voor veelvuldig (industrieel) gebruik. Dat komt door zijn zeer hoge kwaliteit, zijn enorme slijt-, stoot- en slagvastheid, hygiëne, vochtbestendigheid en chemische weerbaarheid. Daarnaast kunnen wij desgewenst uw epoxyvloer bijvoorbeeld antislip maken. In welke kleur wenst u uw epoxyvloer? Alles is mogelijk. Benader ons en wij realiseren uw ideale vloer.

Behoefte aan kwalitatieve vloeren in Rhenen?

Wilt u uw pand in Rhenen verrijken met een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer? Bestel deze dan bij Artway Vloeren. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom via telefoonnummer 085-4894796 of e-mailadres info@artway.nl. De specialisten van Artway Vloeren helpen u graag aan een kwalitatief hoogstaande en duurzame vloer in Rhenen.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.