Betonvloer of gietvloer Soest

De beste kwaliteit

Bent u vanuit Soest op zoek naar een specialist in vloeren? Maak dan een afspraak met Artway Vloeren. In onze collectie vindt u een kwalitatieve en duurzame gietvloer, betonvloer en epoxyvloer. Precies gerealiseerd naar uw wensen. Onze vloeren verhogen de uitstraling en het wooncomfort van uw pand in Soest enorm. Behoeft u wat advies en inspiratie? Lees verder of neem contact met ons op vanuit Soest via 085-4894796.

Een gietvloer zorgt voor een stijlvol interieur

De mogelijkheden met een gietvloer zijn zeer groot. Zo kunt u een gietvloer in uw badkamer laten plaatsen, maar natuurlijk kan dat ook in uw keuken, woonkamer of bedrijfspand. Uw mogelijkheden in ontwerp zijn tevens zeer uitgebreid. U kunt uw gietvloer in elke mogelijke kleur laten realiseren. U kunt zelfs uw logo of eigen ontworpen afbeelding laten aanbrengen op uw gietvloer. Verder zijn onze gietvloeren naadloos, eenvoudig in onderhoud, kleur- en slijtvast, duurzaam en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Kortom, geef uw ruimte in Soest ook een samenhangende en tijdloze sfeer. Neem contact met ons op voor de ontwikkeling van uw unieke gietvloer.

Soest

Een betonvloer is de basis voor een strakke inrichting

Voor een strak en stoer interieur vindt u de juiste basis in een betonvloer. Onze Beton-Look vloeren zij qua kwaliteit prima te vergelijken met het bekende merk Beton Ciré. U bent dus verzekerd van een uiterst kwalitatieve, slijt- en watervaste, duurzame, naadloze, hygiënische en zeer eenvoudig te reinigen betonnen vloer. Een betonlook vloer kan in vrijwel elke ruimte in uw pand in Soest gerealiseerd worden. Wij leggen met hetzelfde gemak een betonvloer in uw woonkamer als dat wij een betonlook in uw badkamer realiseren. Wat zijn uw wensen?

Een epoxyvloer maakt industriële toepassingen mogelijk

Als er hoge eisen aan uw vloer gesteld worden, vanwege industriële toepassingen wellicht, dan biedt een epoxyvloer uitkomst. Onze epoxyvloer is slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar en vochtbestendig. Voor het realiseren van een epoxyvloer gebruiken wij materialen van de hoogste kwaliteit. Dit ziet u terug in onze jarenlange garantie. U kunt kiezen uit elke mogelijke kleur. Maar u kunt uiteraard ook een logo of uw eigen ontwerp laten integreren. En wat dacht u van het antislip maken van uw vloer? Benader ons vanuit Soest en deel met ons uw wensen aangaande uw epoxyvloer.

Benader ons vanuit Soest

U bereikt Artway Vloeren telefonisch vanuit Soest via 085-4894796. Een mail mag gestuurd worden naar info@artway.nl. Wij wijzen u graag op alle voordelen en mogelijkheden van een gietvloer, betonvloer of epoxyvloer. Neem contact met ons op vanuit Soest en wij helpen u aan uw ideale vloer.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.