Betonvloer of gietvloer Tiel

De mooiste vloeren

Bent u in Tiel op zoek naar een bedrijf waarbij u de mooiste vloeren kunt kopen? Kom langs bij Artway Vloeren. Bij ons kunt u terecht voor een gietvloer, betonvloer en een epoxyvloer. Al onze vloeren zijn hoogwaardig en duurzaam. Daarnaast is onze dienstverlening van zeer hoge kwaliteit en onze prijzen concurrerend. Wij maken graag van uw vloer in Tiel een ware beleving. Qua uitstraling, wooncomfort, onderhoud en duurzaamheid. Laat ons u adviseren en inspireren. Maak een afspraak met ons vanuit Tiel via telefoonnummer 085-4894796.

Kiezen voor een gietvloer

Een gietvloer past zowel in een industrieel, strak interieur als in een klassiek vormgegeven ruimte. Dit is mogelijk omdat een gietvloer in elke kleur te verkrijgen is. U kunt uw gietvloer dus perfect aanpassen op de sfeer en uitstraling van de betreffende ruimte. Wilt u bijvoorbeeld een gietvloer in uw badkamer? Of in uw keuken? Dan zal deze die betreffende ruimte omtoveren tot een stijlvol, compleet en samenhangend verblijf. Een gietvloer is verder naadloos, van duurzame kwaliteit, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Tot slot scheuren de vloeren niet en zijn ze kleur- en slijtvast. Kies ook voor deze blikvanger in uw pand in Tiel.

tiel

Interesse in een betonvloer?

Wilt u een strakke en stoere vloer in Tiel? Kies voor een betonvloer. Bij Artway Vloeren kunt u terecht voor Beton-Look vloeren. Dit unieke woonbeton, vergelijkbaar met het bekende Beton Ciré, is ontwikkeld met een unieke slijt- en watervaste en duurzame samenstelling. Er zijn vele kleurtoepassingen mogelijk. Het betonvloer is bovendien zeer eenvoudig te reinigen. Een betonvloer in uw woonkamer is goed te realiseren, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een betonlook in uw badkamer. Een betonlook vloer past overal. Ook deze vloer is naadloos en zeer hygiënisch in gebruik.

De voordelen van een epoxyvloer

Bent u in Tiel op zoek naar een vloersoort voor een ruimte waarin veel van de vloer gevraagd wordt? Overweeg dan een epoxyvloer aan te schaffen. Vanwege zijn enorme slijtvastheid, hygiëne, vochtbestendigheid en chemische weerbaarheid is deze vloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld industrieel gebruik. Een epoxyvloer draagt een zeer hoge kwaliteit en is stoot- en slagvast. Daarnaast kunt u kiezen voor extra eigenschappen zoals antislip. Uiteraard is ook onze epoxyvloer in elke gewenste kleur te verkrijgen.

Contact met Artway Vloeren vanuit Tiel

Heeft u in Tiel interesse in een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer? Kom langs bij onze showroom in Dodewaard. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 085-4894796 of stuur een mail naar info@artway.nl. Wij helpen u graag aan de optimale vloer voor uw woning of bedrijfspand in Tiel.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.