Betonvloer of gietvloer Tilburg

De beste vloeren

Bent u in Tilburg op zoek naar een leverancier van de beste vloeren? Bezoek de showroom van Artway Vloeren. Wij helpen u graag aan een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer. Onze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam. Wij toveren uw vloer in Tilburg graag om tot een ware beleving. Zowel de uitstraling, het wooncomfort, het onderhoud als de duurzaamheid staan hierbij centraal. Schakel ons in vanuit Tilburg via telefoonnummer 085-4894796.

Meer informatie over een gietvloer

Een gietvloer kan toegepast worden in zowel een industrieel als in een klassiek interieur. Omdat een gietvloer in elke kleur te verkrijgen is, kunt u uw gietvloer perfect aanpassen op de sfeer en uitstraling van uw verblijf. Wilt u een gietvloer in uw badkamer? Of juist in uw keuken? Erg verstandig. Het maakt van elke ruimte een stijlvol, compleet en samenhangend geheel. Andere voordelen van een gietvloer is dat deze naadloos, kleur- en slijtvast, van duurzame kwaliteit, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken is. Interesse in zo’n blikvanger in Tilburg? Maak een afspraak met Artway Vloeren.

Kiezen voor een betonvloer

Als u wilt gaan voor een strakke en stoere vloer in Tilburg, dan biedt een betonvloer de uitkomst. Wij leveren een kwalitatieve en duurzame betonnen vloeren. Dit unieke woonbeton is vergelijkbaar met het bekende Beton Ciré. Een betonvloer is slijt- en watervast, naadloos, hygiënisch in gebruik, zeer eenvoudig te reinigen en in vele kleuren te bestellen. Wilt u een betonvloer in uw woonkamer realiseren? Of heeft u interesse in een betonlook in uw badkamer? Het kan allemaal, want een betonlook vloer past overal. Geef uw wensen aan ons door en laat u inspireren.

Tilburg

Wanneer past een epoxyvloer?

Beschikt u in Tilburg over een ruimte waarin veel van de vloer gevraagd wordt? Kies dan voor een epoxyvloer. Deze vloersoort is dankzij zijn enorme slijtvastheid, hygiëne, vochtbestendigheid en chemische weerbaarheid uitermate geschikt voor veelvuldig (industrieel) gebruik. Onze epoxyvloer is van zeer hoge kwaliteit en stoot- en slagvast. Wij horen graag welke extra eigenschappen u van uw vloer wenst, dan realiseren wij dat voor u. Antislip bijvoorbeeld. Uiteraard verwezenlijken wij uw epoxyvloer graag in precies die kleur die u wenst. Neem contact met ons op voor specifiek advies.

Benader Artway Vloeren vanuit Tilburg

Heeft u in Tilburg behoefte aan een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer? Bezoek onze showroom in Dodewaard. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer 085-4894796 of via e-mailadres info@artway.nl. Via Artway Vloeren beschikt u straks ook over een kwalitatief hoogstaande en duurzame vloer in Tilburg.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.