Betonvloer of gietvloer Uden

Kies voor een kwalitatieve vloer

Heeft u in Uden interesse in een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer? Erg verstandig. De vloeren van Artway Vloeren zijn van hoogstaande kwaliteit en duurzaam. Met een vloer van onze makelij verhoogt u de uitstraling en het wooncomfort van uw pand in Uden aanmerkelijk. Laat u door onze specialisten adviseren en inspireren. Bezoek onze showroom in Dodewaard. Maak vanuit Uden een afspraak via telefoonnummer 085-4894796 of lees verder.

Gietvloer: stijlvol en tijdloos

Heeft u behoefte aan een gietvloer? Laat deze dan realiseren door de specialisten van Artway Vloeren. Wij leggen graag een stijlvolle en tijdloze gietvloer in uw badkamer, woonkamer, keuken of waar dan ook. Onze gietvloer is in elke gewenste kleur te realiseren.
Wij kunnen uw vloer zelfs voorzien van een unieke afbeelding of uw logo. Met onze gietvloer geniet u jarenlang zorgeloos van een unieke uitstraling. Onze vloer is naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Geef uw wensen aangaande uw ideale gietvloer vanuit Uden aan ons door.

Uden

Betonvloer: stoer en strak

Maak van uw stoere en strakke interieur een samenhangend geheel door een betonvloer aan te laten leggen. Onze specialisten komen graag naar Uden toe om een betonvloer te realiseren. De kwaliteit is vergelijkbaar met die van Beton Ciré. Zo is een betonnen vloer uiterst kwalitatief, slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen. Graag horen wij in welke kleur u uw betonlook vloer wenst. Dan realiseren wij vervolgens vakkundig uw betonvloer in uw woonkamer. Of wij verwezenlijken een betonlook in uw badkamer. Alles kan. Wat wenst u?

Epoxyvloer: voor industriële toepassingen

Beschikt u in Uden over een pand waarin er zeer hoge eisen aan de vloer gesteld worden? Kies dan voor een epoxyvloer. Deze vloer wordt gebruikt voor industriële toepassingen. Onze epoxyvloer is namelijk zeer slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar en vochtbestendig. U kunt deze vloer volledig naar uw wens ontwerpen. Denk aan een specifieke kleur of het aanbrengen van uw logo. Ook extra eigenschappen op het gebied van milieu, hygiëne of bijvoorbeeld antislip zijn mogelijk. Benader Artway Vloeren om aan ons door te geven wat voor een epoxyvloer u wenst.

Neem contact met ons op vanuit Uden

Zoekt u voor uw woning of bedrijfspand in Uden een kwalitatief hoogstaande en duurzame vloer? Kies dan voor een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer van Artway Vloeren. Bezoek onze showroom om advies in te winnen en inspiratie op te doen. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 085-4894796. Of stuur een mail naar info@artway.nl. Wij helpen u graag aan uw ideale vloer in Uden.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.