Kies ook voor een gietvloer van Artway

Bent u in Utrecht op zoek naar een specialist in de levering en het onderhoud van een gietvloer, epoxyvloer of betonvloer? Dan is Artway Vloeren in Dodewaard het adres waar u moet zijn! Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten vloeren en helpen u graag met het maken van een keuze voor uw vloer in Utrecht. Wat zijn uw wensen? Wat is uw smaak? Kom eens een bezoekje brengen vanuit Utrecht aan onze showroom, zodat we u mee kunnen nemen in de beleving van onze kwalitatieve vloeren.

Toepassingen van de gietvloer

Een gietvloer is toe te passen in elk soort interieur. Men vindt deze terug in zeer strakke, moderne interieurs. Maar ook in de klassieke variant past een gietvloer perfect. De gietvloer is verkrijgbaar in diverse soorten kleuren, zodat u deze geheel naar uw smaak uit kunt kiezen. Weet u al waar de gietvloer moet komen te liggen? Wellicht een gietvloer in de badkamer of keuken? U zult versteld staan van de mogelijkheden. Breng vanuit Utrecht eens een bezoek aan Artway Vloeren in Dodewaard, zodat we u persoonlijk meer kunnen vertellen over de toepassing van onze vloeren.

Toepassing van de epoxyvloer

Vanwege het veelvuldige gebruik van vloeren in bedrijfsruimten en industriële toepassingen, is het van belang in die ruimten voor een vloer te kiezen die letterlijk tegen een stootje kan. Een epoxyvloer van Artway is dan de ideale keuze. De epoxyvloer is slijtvast, makkelijk in onderhoud en staat bekend om zijn chemische weerbaarheid. Onze epoxyvloer voldoet aan alle geldende normen en eisen voor het gebruik in industriële toepassingen. Vraag gerust eens om meer informatie voor uw epoxyvloer in Utrecht.

Utrecht

Meer over onze betonnen vloer

Bent u zich aan het oriënteren op een betonvloer? Dan vertellen wij u nu alvast dat u zeker niet teleurgesteld zal worden! Een betonvloer is ideaal, vanwege het feit dat deze overal toepasbaar zijn, zeer slijtvast en duurzaam zijn en makkelijk te onderhouden. Een betonvloer in de woonkamer? Of een vloer met betonlook in de badkamer? De Beton-Look van Artway Vloeren (ook vergelijkbaar met het bekende Beton Ciré) hecht op vrijwel iedere ondergrond. Wilt u weten of een betonvloer in de woonkamer in Utrecht past bij uw wensen? Vraag Artway Vloeren dan om advies!

Maak een afspraak en laat u inspireren!

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw betonnen vloer? Wij nodigen u dan van harte uit om vanuit Utrecht een bezoek te komen brengen aan onze showroom. Inmiddels zijn wij ook in Utrecht een bekend gezicht op vloergebied en hebben dan ook al veel mensen aan een nieuwe vloer weten te helpen. Maak een afspraak voor uw nieuwe vloer in Utrecht door te bellen naar: 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl.

© Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.