Betonvloer of gietvloer Veenendaal

Kwalitatief en duurzaam

Als u in Veenendaal op zoek bent naar een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer, dan bent u bij Artway Vloeren aan het juiste adres. Onze vloeren zijn van hoogstaande en duurzame kwaliteit. Besluit ook de uitstraling en het wooncomfort van uw pand in Veenendaal te verhogen. Besluit te kiezen voor onze vloeren. Lees verder voor meer informatie. Of breng een bezoek aan onze showroom. Maak hiervoor vanuit Veenendaal een afspraak via telefoonnummer 085-4894796.

Een gietvloer is stijlvol en tijdloos

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van een gietvloer? Laat u dan adviseren en inspireren door de specialisten van Artway Vloeren. Een gietvloer in uw badkamer, woonkamer, keuken, of waar dan ook, maakt van het vertrek een tijdloze en stijlvolle ruimte. De vloer is naadloos, goed te onderhouden, kleur- en slijtvast, duurzaam en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Ook kunt u uw gietvloer in elke gewenste kleur laten realiseren. Zelfs uw logo of een glittering kunnen wij aanbrengen op uw unieke gietvloer. Wij horen graag vanuit Veenendaal hoe uw ideale gietvloer eruit ziet.

Veenendaal

Een betonvloer is stoer en strak

Dé manier om van uw stoere en strakke interieur een samenhangend geheel te maken, is door een betonvloer aan te laten leggen. Wij helpen u daar graag bij door in Veenendaal een betonvloer te realiseren. Onze Beton-Look vloeren zijn vergelijkbaar met het merk Beton Ciré. U kunt er dus op vertrouwen dat uw betonnen vloer uiterst kwalitatief, slijt- en watervast, duurzaam, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen is. In welke kleur mogen wij uw betonlook vloer leggen? Wij horen graag of u een betonvloer in uw woonkamer of bijvoorbeeld een betonlook in uw badkamer wenst. Geef uw wensen aan ons door.

Een epoxyvloer is geschikt voor industriële toepassingen

Als er aan de vloer in uw pand in Veenendaal hoge eisen gesteld worden, dan kunt u het beste kiezen voor een epoxyvloer. Deze is zeer geschikt voor industriële toepassingen. Een epoxyvloer is slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar en vochtbestendig. Uiteraard kunt u ook deze vloer volledig naar wens samenstellen. Van de kleur, een eventueel logo, extra eigenschappen op het gebied van milieu en hygiëne tot antislip. Neem contact op met Artway Vloeren en geef door wat voor een epoxyvloer u wenst.

Bestel uw nieuwe vloer vanuit Veenendaal

Uw nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand in Veenendaal vindt u bij Artway Vloeren. U hoeft enkel nog een keus te maken uit een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer. Laat u inspireren in onze showroom. Maak een afspraak met onze specialisten via 085-4894796 of info@artway.nl. Wij horen graag vanuit Veenendaal wat uw wensen en behoeften zijn.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.