Betonvloer of gietvloer Veghel

Voor uw ideale vloer

Bent u vanuit Veghel op zoek naar een bedrijf dat een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer bij u kan realiseren? Maak dan kennis met Artway Vloeren. Onze vloeren zijn van een zeer hoogstaande en duurzame kwaliteit. Heeft u er ook behoefte aan de uitstraling en het wooncomfort van uw pand in Veghel aanmerkelijk te verhogen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Maak direct een afspraak via telefoonnummer 085-4894796 vanuit Veghel of lees verder voor meer informatie.

Interesse in een gietvloer

Als u interesse heeft in een gietvloer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen precies die gietvloer in uw badkamer, woonkamer, keuken, of waar dan ook, die u wenst. U kiest zelf welke kleur, of welk logo, uw gietvloer mag tonen. Daarnaast is een gietvloer van onze makelij naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Kortom, een gietvloer brengt uw vertrek in Veghel naar een hoger niveau. Geef aan ons door wat voor een vloer u wenst.

Behoefte aan een betonvloer

Wenst u een strak en stoer interieur? Kies dan voor een betonvloer. Een betonnen vloer zorgt voor een prachtig samenhangend en stijlvol geheel.  De kwaliteit en duurzaamheid van dit merk is vergelijkbaar met het bekende merk Beton Ciré. Naast de hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid, zijn de vloeren slijt- en watervast, naadloos, hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen. In welke kleur mogen wij uw betonlook vloer aanbrengen? En wenst u een betonvloer in uw woonkamer in Veghel? Of wilt u bijvoorbeeld een betonlook in uw badkamer? Alles is mogelijk. Geef aan ons door wat uw wensen zijn.

Veghel

Benieuwd naar een epoxyvloer

Een epoxyvloer is bestand tegen industriële toepassingen. Bent u dus op zoek naar een vloer waaraan de hoogste eisen gesteld kunnen worden? Dan is het verstandig een epoxyvloer te laten realiseren. Deze is slijt-, stoot- en slagvast, chemisch weerbaar en vochtbestendig. Ook onze epoxyvloer kunt u exact naar wens laten realiseren. In uw kleur, met uw logo, voorzien van glitters of bijvoorbeeld antislip. Neem contact met Artway Vloeren op vanuit Veghel om uw wensen met ons te delen.

Wij maken uw nieuwe vloer in Veghel

Bent u klaar voor een kwalitatief hoogstaande en duurzame vloer in Veghel? Kies dan voor een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer. Gerealiseerd door de specialisten van Artway Vloeren. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom. Maak een afspraak via 085-4894796. Of stuur een e-mail naar info@artway.nl. Wij zien u graag tegemoet vanuit Veghel.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.