Betonvloer of gietvloer Velp

Kies in Velp voor Artway Vloeren

Zoekt u in Velp een specialist op het gebied van vloeren? Wilt u de uitstraling van uw woning of bedrijfspand veranderen met het leggen van gietvloer, betonvloer of epoxyvloer? Dan bent u bij Artway Vloeren aan het juiste adres. Wij staan in Velp namelijk bekend om onze duurzame vloeren met een uitstekende kwaliteit. Wilt u meer te weten komen over de verschillende eigenschappen van de vloeren die wij leveren? Lees dan verder of u neemt contact met ons op door te bellen naar 085-4894796. Tevens kunt u vanuit Velp onze showroom bezoeken.

De breed toepasbare gietvloer

Bent u van plan om een gietvloer te plaatsen? Wij geven u graag meer informatie over dit type vloer. De gietvloer is zeer breed toepasbaar. Van een gietvloer in de badkamer tot in de woonkamer. Alles is mogelijk. De vloer heeft weinig onderhoud nodig en is zeer goed schoon te maken. Tevens is hij goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Geef uw ruimte in Velp ook een tijdloze en strakke uitstraling met een mooie naadloze gietvloer. Uitvoerbaar in vele kleuren en zelfs te realiseren met logo of glittering.

Een slijtvaste betonvloer

Een betonvloer is een uitstekende keuze wanneer u uw woning of bedrijfspand een stoere sfeer wilt geven. Een prachtige betonlook vloer wordt door Artway Vloeren op een vakkundige manier gelegd. Dit is te vergelijken met het merk Beton Ciré. Ook deze vloeren zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Een betonnen vloer heeft als voordeel dat hij slijtvast, duurzaam en makkelijk te reinigen is. Plaats een betonvloer in de woonkamer of kies voor een betonlook in de badkamer. Bij ons is vrijwel alle mogelijk.

Velp

Kies voor een epoxyvloer

Heeft u een bedrijf in de chemische industrie? Dan is een epoxyvloer zeker aan te raden. De epoxyvloer is slijt-, stoot- en slagvast en is zeer goed bestand tegen invloeden van chemicaliën en vocht. Tevens is hij zeer eenvoudig te reinigen. Kies in Velp voor een epoxyvloer met de kleur die u wenst of laat hem uitvoeren met logo.

Neem contact op vanuit Velp

Bent u benieuwd geworden naar de vloeren die wij als vloerenspecialist leveren? Of wilt u direct een afspraak met ons maken vanuit Velp? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4894796. Mailen is mogelijk via info@artway.nl. Wij zorgen graag voor uw perfecte gietvloer, epoxyvloer of betonvloer in Velp!

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2020 - Artway Vloeren B.V.