Vloerrenovatie

Voor de beste kwaliteit vloerrenovatie is Artway Vloeren de partner. Heeft uw vloer na jaren van intensief gebruik een flinke opknapbeurt nodig, of is uw vloer nog prima geschikt maar heeft de vloer inmiddels wel wat gebruikersschade opgelopen? Laat Artway Vloeren voor u beoordelen wat de meest geschikte oplossing is voor uw situatie.

Uw vloer is al jaren onderhevig aan intensief gebruik. Of uw gietvloer in uw woning is in verband met verouderde materialen onderhevig geweest aan invallend zonlicht en daarmee flink verkleurd. Artway Vloeren zoekt met u graag naar de juiste oplossing om deze problemen op te lossen.

Inmiddels zijn de producten met betrekking tot gietvloeren en cementgebonden vloeren sterk verbeterd. Betere lakken en coatings geven uw vloer langere levensduur.

Laat uw vloer vrijblijvend beoordelen door onze specialist

Wij maken graag een afspraak met u om uw vloer door een van onze specialisten te laten beoordelen. Wij kunnen hierbij maatwerk advies afgeven voor uw situatie en op die manier voor u de juiste oplossing bieden. Ook ontstane gebruiksschade hoeft niet altijd te betekenen dat uw vloer verloren is gegaan. Artway Vloeren heeft hier meerdere oplossingen voor en denkt graag met u mee.

Kenmerken van vloerrenovatie

 • Het verlengen van de levensduur van uw bestaande vloer
 • Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Flooring is our way of Art

  Start uw beleving Bezoek onze showroom

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.