Betonvloer of gietvloer Vught

Interesse in een nieuwe vloer?

Heeft u in Vught uw oog laten vallen op een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer? Laat u dan adviseren en inspireren door Artway Vloeren. Onze vloeren zijn van hoogstaande kwaliteit en duurzaam. Wij verkopen geen vloeren, maar belevingen. Immers, een vloer van ons verhoogt de uitstraling, het wooncomfort en de duurzaamheid van uw pand in Vught aanzienlijk. Bent u benieuwd naar hoe dat kan? Lees verder of maak direct vanuit Vught een afspraak via telefoonnummer 085-4894796.

Onze gietvloer past ook in uw interieur

Twijfelt u of een gietvloer wel goed tot z’n recht komt in uw interieur? Laat ons u dan bewijzen dat een gietvloer van daadwerkelijk elke ruimte een samenhangend en stijlvol geheel maakt. Klassiek, industrieel, romantisch, modern. Onze gietvloeren passen in elk interieur. Wilt u een gietvloer in uw badkamer, woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een bedrijfspand? Onze specialisten draaien nergens hun hand voor om. Belangrijk om te weten is dat onze gietvloer naadloos, kleur- en slijtvast, duurzaam, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken is. In welke kleur mogen wij uw gietvloer in Vught realiseren? Alles is mogelijk.

Onze betonvloer vormt de beste basis

Als u graag een strak en stoer interieur wenst, vormt een betonvloer daarvoor de perfecte basis. Onze vloeren zijn vergelijkbaar met de vloeren van het merk Beton Ciré. Een betonvloer biedt u een zeer comfortabel leven in Vught. U geniet namelijk van een slijtvaste, watervaste, duurzame, naadloze, hygiënische en zeer eenvoudig te reinigen vloer. U bepaalt zelf welke kleur uw betonlook vloer mag krijgen. Wij verwezenlijken graag uw betonvloer in uw woonkamer. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een betonlook in uw badkamer, keuken of bedrijfspand. Kortom, alles is mogelijk.

Vught

Onze epoxyvloer is geschikt voor industrieel gebruik

Zoekt u naar een oplossing voor een vloer die geschikt moet zijn voor industrieel gebruik? Kies dan voor een epoxyvloer. Wij realiseren in Vught graag een vloer die slijt-, stoot- en slagvast, zeer eenvoudig te reinigen, hygiënisch, chemisch weerbaar en vochtbestendig is. Bovendien kunt u uw epoxyvloer precies zo laten ontwerpen als u wenst. In uw favoriete kleur en bijvoorbeeld met antislip eigenschappen. Geef aan ons door hoe uw ideale epoxyvloer eruit moet komen zien.

Geef uw wensen aan ons door vanuit Vught

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden met een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer in Vught? Kom dan langs in de showroom van Artway Vloeren. Maak hiervoor een afspraak met onze specialisten via 085-4894796 of info@artway.nl. Wij informeren en inspireren u graag over wat wij bij u kunnen realiseren in Vught.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.