Betonvloer of gietvloer Wageningen

Toe aan een nieuwe gietvloer in Wageningen?

Is uw woning in Wageningen toe aan een make over? En wilt u een nieuwe, kwalitatieve gietvloer aanschaffen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij Artway Vloeren. Wij leveren, renoveren en onderhouden uw gietvloer, betonvloer en epoxyvloer. Graag brengen wij in kaart wat uw wensen zijn en nemen u mee in de beleving van onze kwaliteitsvloeren. Onze vloeren zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Een nieuwe betonvloer in de woonkamer? Of een design gietvloer in de badkamer? Lees dan verder op deze pagina en maak een afspraak om u te laten inspireren!

Design gietvloer

Een gietvloer past in zowel een strak en modern interieur, als in een klassiek interieur. Het zal in uw woning in Wageningen een ware blikvanger zijn. Bij Artway hebben wij diverse kleuren en designs beschikbaar, zodat u uw gietvloer geheel naar uw smaak kunt aanpassen. Wilt u een gietvloer in de badkamer? Of wellicht een wand met betonlook in de keuken? Naast de prachtige uitstraling van dit soort vloeren, bieden deze ook de voordelen van makkelijk onderhoud, duurzaamheid en te combineren met vloerverwarming. Ook scheuren de vloeren niet en zijn zij kleur- en slijtvast. Kortom: uw ideale vloer in Wageningen!

De trend van nu: de betonvloer

Wilt u echte eyecatcher in uw woning? Kies dan eens voor een betonnen vloer. Een betonvloer in de woonkamer of een wand met betonlook in de badkamer zullen uw woning in Wageningen een totaal andere look geven. De zogenaamde Beton-Look van Artway Vloeren is als product vergelijkbaar met het bekende Beton Ciré en zorgt voor een optimaal wooncomfort. De betonlook vloer hecht makkelijk op vrijwel iedere ondergrond en is dan ook zeer geschikt als betonvloer in de woonkamer, keuken of badkamer. Zeker in combinatie met vloerverwarming is de betonvloer ideaal! Wilt u weten of een dergelijke betonvloer iets voor u in Wageningen is? Laat u dan inspireren door een van de medewerkers van Artway Vloeren!

Wageningen

Op zoek naar een bedrijfsvloer in Wageningen?

Aan bedrijfsvloeren worden extra eisen gesteld. Een epoxyvloer is dan ook zeer geschikt voor industriële toepassingen. Zeker in het geval van eisen op het gebied van hygiëne en chemische weerbaarheid, is de epoxyvloer zeer geschikt. Artway Vloeren kan de epoxyvloer uitvoeren volgens de voor uw bedrijf geldende normeringen op het gebied van geleiding, milieu en anti-slip. Bent u voor uw bedrijf in Wageningen op zoek naar een nieuwe bedrijfsvloer? Onze epoxyvloer is van de beste kwaliteit, waardoor wij een jarenlange garantie kunnen waarborgen.

Maak eens een afspraak voor persoonlijk advies

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over de vloeren van Artway? Maak dan eens een afspraak in onze showroom in Dodewaard! Onze klantvriendelijke medewerkers inspireren u graag met voorbeelden van onze stijlvolle vloeren. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 085-4894796 of stuur een e-mail naar info@artway.nl. We helpen u graag met uw droomvloer in Wageningen.

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.