Betonvloer of gietvloer Zeist

Maak kennis met Artway Vloeren

Bent u in Zeist op zoek naar een vloerenspecialist voor het leggen van een gietvloer, epoxyvloer of betonvloer? Kies dan voor de Artway Vloeren. Wij leveren alleen duurzame vloeren van de beste kwaliteit. Een goede vloer kan veel doen voor de uitstraling van uw pand of woning in Zeist. Bent u benieuwd geworden naar wat een vloer voor uw ruimte doet? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die wij als vloerenspecialist te bieden hebben? Lees dan verder. Tevens kunt u een bezoek brengen aan onze showroom of u neemt direct contact met ons op door vanuit Zeist te bellen naar 085-4894796.

Een kleur- en slijtvaste gietvloer

Overweegt u een gietvloer te laten plaatsen? Dan informeren wij u graag over dit mooie type vloer. Een gietvloer kan in vrijwel iedere ruimte van uw woning. Van een gietvloer in de badkamer en in de keuken tot in de woonkamer. Ook qua onderhoud heeft een gietvloer veel voordelen te bieden. De vloer is eenvoudig te reinigen en is kleur- en slijtvast. Bent u van plan vloerverwarming aan te leggen? Dan kunt u dit prima combineren met een gietvloer. Wij leveren graag maatwerk en daarom kunnen de vloer in iedere kleur realiseren die u wenst. Tevens is het mogelijk om een glittering of zelfs een logo in de vloer te laten verwerken. Geef vanuit Zeist aan onze specialisten door wat uw wensen zijn wat betreft uw gietvloer.

Zeist

Een moderne uitstraling met een betonvloer

Een andere vloer die u steeds meer ziet terugkomen is de betonnen vloer. Dit type vloer geeft uw interieur een strakke en moderne uitstraling. Kiest u in Zeist voor een betonlook vloer? Dan kunt u bij Artway Vloeren terecht. Onze Beton-Look is te vergelijken met het merk Beton Ciré. Net als vloeren van Beton Ciré zijn ze van een hoogwaardige kwaliteit. De betonvloer is slijtvast, naadloos, duurzaam en zeer gemakkelijk te reinigen. Ook de betonvloer is in verschillende kleuren leverbaar. Wilt u een betonvloer in uw woonkamer of een mooie betonlook in uw badkamer? Wij realiseren het graag voor u.

De voordelen van een epoxyvloer

Ook een epoxyvloer heeft veel te bieden. Zeker voor bedrijven in de chemische industrie is dit een ideale vloer. De vloer is slijt-, slag- en stootvast en zeer goed weerbaar tegen chemisch invloeden en vocht. De epoxyvloer is kan volledig naar wens worden samengesteld. Iedere kleur is mogelijk en zelfs een glitter of logo kan erop worden geplaatst. Wij laten u in Zeist graag kennis maken met de epoxyvloer.

Bel of mail vanuit Zeist

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen in uw huis of pand in Zeist? Neem dan snel contact op met Artway Vloeren. Wij vertellen u graag meer over een betonvloer, gietvloer, of epoxyvloer. Geef uw wensen aan ons door via het telefoonnummer 085-4894796. Mailen is mogelijk via info@artway.nl. Wij komen graag een mooie vloer bij u leggen in Zeist!

Heeft u een vraag?Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  © Copyright 2021 - Artway Vloeren B.V.